reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinia laktacją się nie przejmuj. Trudno się mówi, ważne że Mała jest juz zdrowa.

Gloria6 kurde dziwna ta beta ale teraz musisz tylko czekać na rozwój sytuacji bo innego wyjścia nie ma. Trzymaj się Kochana :-*

A to mój Michałek :-) zdjęcie średnie i bokiem ale widać nosek, usteczka i oczka tylko zamknięte.

DSC_0070.jpg

Załączniki

• DSC_0070.jpg
    DSC_0070.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Zobaczyłam pierwszą betę i się ucieszyłam, dopóki nie doczytałam dalej... Ja bym bety już nie robiła, to nic nie da. Przy takiej becie powinno już być widać zarodek. Wytrzymaj do poniedziałku - wszystko się wyjaśni. Przyrost faktycznie jest malutki i dobrze to nie wróży. Mimo wszystko trzymam dalej kciuki by jednak kropek walczył.

Olasec Wcale zdjęcie nie średnie - tylko piękne! To są potem cudowne pamiątki.

Kwiatuszekk23 I urodzisz, nawet nie myśl inaczej. Wspieraj też męża, bo z tego co piszesz, to on sobie nie radzi z tą sytuacją. Bądź dzielna! Na kiłę jest to badanie z krwi (nie wymaz) - na wyniku jest to najczęściej skrót WR lub VDRL.

Był sprawdzany po 48h. Chociaż z drugiej strony w tak "dorosłej" ciąży - sądząc po wynikach, to bym nie spodziewała się przyrostu x2 po 48h (na to już by trzeba było pewnie z 96h albo i więcej). Przyrost jest więc trzeba mieć nadzieję.

Dzieki za wsparcie kochane ale juz sie nie ludze, mysle ze jest jakas inna przyczyna tej bety niz ciaza. Juz nie bede jej powtarzac bo to mnie tylko doluje. Pojde w poniedzialek na to usg i sie sprawa wyjasni. Pewnie wszystko przez ta torbiel bo ona ma ponad 6 cm.

ja dla wlasnego spokoju bym zrobiła jak nic nie wzrasta stoi w miejscu lub maleje to raczej szanse marne . Ja tak niestety mialam przy ostatniej ciazy roslo roslo ponziej coraz mniej pozniej juz tylko w dol - zadnych innych objawow nie mialam

Mnie bola piersi i spiaca jestem non stop plus odrzuca mnie od jedzenia i musze sie zmuszac, wiec obiawy niby sa ale ta beta wogole nie ma sensu. Zbyt duzy wynik jak na 5 tc i ten przyrost do dupy. Bety juz dzis nie zrobie chocbym chciala bo pobieraja tylko do 9:00.

gloria6 Ale mi się wydaje, że jest w 6/7tc. Bo ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Czyli od momentu owulacji musisz sobie dodać jeszcze ze 2 tygodnie. A wówczas ta beta wcale nie staje się już taka wielka. Jak trafiłam do szpitala z krwawieniem w 7tc to miałam tylko wynik >10000, więc masz podobnie. Życzę Ci pięknego serduszka w poniedziałek!

reklama
Do góry