OneMoreTime - ale nie jest powiedziane, że to są testy Pappa - z tego co wiem one kosztują dużo więcej, to po pierwsze. A po drugie może w pakiecie połówkowym masz w cenie zwyczajną morfologię, i tyle :-) gdyby to były te testy, na pewno to słowo by padło. Je się robi raczej wtedy, kiedy coś nie tak wychodzi na USG, wtedy jest to jakaś tam propozycja - lub wtedy, gdy rodzice się uprą :-) a skoro doktor powiedziała, że nie ma się do czego przyczepić, to moim zdaniem jest to zwykłe badanie krwi :-) Ale może się mylę.
zdjęcia urocze, a pajacyk słodziachny :-)
ja wczoraj zaczęłam pranie... a pogoda się skiepściła i teraz dosuszam w domu, zła jestem! miało być słońce a tu deszcz
MisiaMonisia - ojej, to się Nikoś biedny będzie męczył tyle godzin... szkoda, że to aż tyle trwa... mam tylko nadzieję, że ten cukier będzie w porządku i nie będziesz musiała się kuć... :-)
zdjęcia urocze, a pajacyk słodziachny :-)
ja wczoraj zaczęłam pranie... a pogoda się skiepściła i teraz dosuszam w domu, zła jestem! miało być słońce a tu deszcz
MisiaMonisia - ojej, to się Nikoś biedny będzie męczył tyle godzin... szkoda, że to aż tyle trwa... mam tylko nadzieję, że ten cukier będzie w porządku i nie będziesz musiała się kuć... :-)