marta1988
Aktywna w BB
mam kochaną córeczkę, ale wtedy też nie było wesoło od 6tc do 14 tc byłam na duphastonie i luteinie a od 14 do 21 na duphastonie także gdyby nie farmakologia nie było by nawet jej. Żałuje że nie powiedziałam lekarzowi o tym żeby dał mi leki na podtrzymanie ale On sam mówił, że jest różnica i to dosyć spora ale nie oznacza to na razie niczego złego. Tętno było widoczne i serduszko biło prawidłowo tylko dzieciątko było mniejsze. Ale tak się zdarza i wiem o tym.
Boje się, że wina lezy po mojej stronie i mój organizm broni się przed ciążą i to skutecznie. Obie niedonoszone ciąże skończyły się w 11tc a ja nawet nie miałam, żadnych objawów związanych z poronieniem, wszystkie ciążowe dolegliwości minęły dopiero po wizycie lekarskiej. Może chociaż podpowiecie mi jakie badania mam zrobić bo chce wiedzieć, czy słabe dziecko było czy to ja jestem wybrakowanym towarem
Boje się, że wina lezy po mojej stronie i mój organizm broni się przed ciążą i to skutecznie. Obie niedonoszone ciąże skończyły się w 11tc a ja nawet nie miałam, żadnych objawów związanych z poronieniem, wszystkie ciążowe dolegliwości minęły dopiero po wizycie lekarskiej. Może chociaż podpowiecie mi jakie badania mam zrobić bo chce wiedzieć, czy słabe dziecko było czy to ja jestem wybrakowanym towarem