reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

20150517_184922.jpg
Cześć dziewczyny, wracam po długiej nieobecności i chcę Wam powiedzieć, że 14.05. o godz 19.45 urodziła się nasza Madzia :)
ma 54 cm i ważyła po urodzeniu 2950 g. Wczoraj wróciłyśmy do domu. Byłam w szpitalu równe 3 tygodnie bo lekarze nie chcieli mnie wypisać ze względu na rozbieżność między terminami porodu z USG i OM, no i ta cała hipotrofia... Ale mała zdrowiutka, cały czas po usg mi mówili, że ma malutki brzuszek i strasznie się martwiliśmy ale wszytko ok, dostała 10 pkt Apgar, tylko chudzinka z niej. Postarm się zaraz wkleić zdjęcie.
Przepraszam, że się nie odzywałam ale mój telefon jest za stary i nie mogłam nim wejść na stronę forum.
Mam nadzieję że u Was wszystko w pożądku.

Pozdrawiamy :)

Załączniki

• 20150517_184922.jpg
    20150517_184922.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
reklama
Kinia ogromne gratulacje!!!!
Madziu witaj na świecie Kruszyneczko:*

Kinia martwiłyśmy sie o Ciebie...ale dobrze że już jesteś/jesteście
:tak:
Tak jak Olasec napisała...nie ważne że córcia jest malutka, najważniejsze ze jest cała i zdrowa
:happy:

Jak się czujesz kochana?

OneMoreTime odezwij się...bo sie martwie !!!!!

Kinia281 - witaj Madziu na świecie! :-) buziulka słodka, do schrupania :-) mam nadzieję, że czujesz się dobrze :-) dużo zdrówka dla Was i trzymajcie się :-)

kifsi - dla Twojego brzdąca również wielkie dzień dobry :-) Chłopczyk duży, ale jak to powiedział mi jeden z lekarzy - dzieci większe to dzieci zdrowsze (chociaż nie wiem co ma jedno do drugiego) ;-)

OneMoreTime - jak po wizycie? Mam nadzieję, że zobaczyłaś swoje Maleństwo i wszystko jest w porządku :-) a co do serów pleśniowych i feta, ja też gdzieś czytałam że należy się ich wystrzegać - w ciąży unikam, ale jak najdzie mnie ochota to ze trzy razy oszamałam :-)

ja się zwolnieniuję drugi tydzień :-) poza tym nic nowego, plecy jak bolały tak bolą - a nawet bardziej... Dzidzia póki co się chyba jeszcze nie przekręciła do porodu, bo czuję ją po oby stronach, czyli pewnie nadal poprzecznie... ale wierci się skubana, że nie ma co :-)

Pozdrawiam :-)

Kinia, GRATULUJĘ ZDROWEJ CÓRECZKI - co jedna to słodsza :-)

Dziewczyny, na podglądaniu OK :happy: serduszko biło, dzidzia urosła ile trzeba od ostatniej wizyty a mimo to jestem jakaś niespokojna... nie wiem dlaczego...
Nie pisałam wczoraj, bo obiecałam J, że jak będzie wszystko dobrze, to pójdę z nim na mecz ręcznej :sorry:, no a później kolacja, wróciliśmy późno i już nie miałam siły komputera włączać. Dzisiaj zakupy, smażenie kotletów, pakowanie i odwożę go na dworzec :-(

Wklejam aktualne zdjęcie dzidzi...

20150519_143421.jpg

Załączniki

• 20150519_143421.jpg
    20150519_143421.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
OneMoreTime super, że z dzidzią wszystko dobrze, ciesze się bardzo. Ale ja też tak miałam jak Ty, że wracałam od lekarza i niby wszystko dobrze a czułam wewnątrz niepokój. Odrobinę uspokoiło mnie usg polowkowe:-)
Będzie dobrze, zobaczysz :-)

Kinia
Dobrze, ze sie odezwalas...Twoja nieobecnosc na forum bardzo mnie martwila....szczegolnie po Twoich ostatnich postach, ze cos z malenstwem nie tak....ufffff kamien spadl mi z serca;-)

Wielkie gratulacje Kochana;-) no i witam moja imienniczke na swiecie:-)
GRATULACJE raz jeszcze:-*
Rodzilas sn czy cc? No i jak sie czujesz?

One
Dla Ciebie rowniez gratki;-) super, ze Fasolka rosnie w sile:-)

Ech naszło mnie by do was zajrzeć .
Oj dzieje się tutaj dzieje .
Nie ma szans na kolejną dzidzię u nas ,ale pooglądać to ja zawsze bardzo chętnie .
Dziewczynki gratuluję wam tych cudów i tych kreseczek i fasoleczek .
Mi zostaje jedynie pomarzyć ,ale 3 to też dobry wynik .
Wpadam pochwalić się już 3 letnią Karolinką .

Załączniki

• 20150419_102120.jpg
    20150419_102120.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 76
  • 20150425_215800.jpg
    20150425_215800.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 75
OneMoreTime no tak...ja zapomniałam że J. był w PL :baffled: Wybacz.
Echh najgorsze są te wjazdy :-(
Ale cieszę się bardzo ze z Maleństwem wszystko dobrze :tak: Niebawem kończysz 13 tc......ale czas zasuwa :-)
Jeszcze troszke i poczujesz pierwsze ruchy :-)

As jaka duza panienka z Karolinki :-).....Wszystkiego Najlepszego dla córci :* Przede wszystkim to duzo zdróweczka :*
Wybacz ze pytam...ale dlaczego nie ma szans na kolejną dzidzie?

reklama
Do góry