reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hey dziewczyny, dzis rano bylam na becie bo okresu wciaz nie mam a jest 36 dc wiec wieczorem sie wszystko wyjasni. Ale watpie czy cos z tego bedzie bo nie mam zadnych objawow i testy ciazowe tez raczej negatywne ( po dluzszym czasie sie pojawiaja slabe kreski ale wtedy juz chyba nie powinno sie odczytywac) . Niemniej sama jestem ciekawa wyniku, trzymajcie kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Masha, ja wczoraj byłam na spacerze i nie mogłam się powstrzymać przed wejściem do dziecięcego i pooglądaniem ciuszków dla niemowlaka :sorry::-) a Ty na tym etapie to już w ogóle nie ma się co dziwić;-) no właśnie, nie zapomnij o jakiejś wystrzałowej koszuli dla siebie - może też załapiesz się na jakieś zdjęcie jak maleństwo przyjdzie na świat :-p;-)

Dzisiaj 12 tc :-) i 3 kg więcej na wadze :sorry: czyli I trymestr kończy się jak wybije 13 tc ?

Zaczynam powoli schizować, bo już niemal tydzień odkąd podglądałam mojego maluszka... dzisiaj mi się śniło, że poszłam do toalety i całą wkładkę zalaną krwią miałam :szok: brrrrrr..................... oby do poniedziałku. J jutro przyjeżdża i w poniedziałek idziemy razem. J pierwszy raz zobaczy maluszka :happy:

gloria, niby nie powinno się odczytywać testów po 10 min. ale jeśli bladziochy wychodzą, to coś w tym musi być :tak: &&&&&&&&&&&&&& dawaj znać :happy:

Ostatnia edycja:
Gloria6 trzymam kciuki żeby beta była pozytywna :-)

OneMoreTime tak chyba 1 trymestr się kończy jak się 12 tydzień skończy. Pamiętam, że ja jak juz weszłam w 13 tydzień to już byłam szczęśliwa, ze jest bezpiecznej. Ale czas leci:-)

1 trymestr kończy się w 12t i 6dniu to jest ostatni dzień 1trym a 13t to już 2trymestr :) czyli w sumie 1dzien 14tego tygodnia ja dziś witam 2 trymestr ufff i mi lepiej

gloria6 No to kciuki zaciśnięte!!! Mi się nigdy nie zdarzyło jak robiłam test, że cienie cienia nie wskazywały na ciążę. Początkowo też myślałam, że to może taki fabryczny pasek - bo musiałam dobrze się przyglądać pod światło, aby zobaczyć kreskę. Daj koniecznie wieczorem znać!
Mi tam dziewczyny nie przeszkadzało stresować się dalej, mimo że pierwszy trymestr się kończył :laugh2: Każda wizyta u ginekologa: "A co jeśli coś jest nie tak?". Potem dlaczego jeszcze nie czuję ruchów, może serduszko bić przestało, dlaczego tak mało się rusza, albo znowu dlaczego tak dużo. I cała pozostała gama "problemów".

Mi minął tydzień od usg i od tygodnia nie mam już tych myśli... Myślę że jeśli teraz jest dobrze bije pięknie serduszko dzidzia zdrowa ja dbam o siebie to musi być dobrze

reklama
A jednak testy sie pomylily :( a wlasciwie to taka nauczka zeby je wyrzucac po 10 min a nie siedziec i sie w nie gapic godzinami. Beta <0,1. :(((

Do góry