reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olasec bo wiesz, tu się nie rozchodzi o to, że nie wyglądam grubo, tylko właśnie o sam fakt kilogramów...wiesz to trochę takie dziecięce...na zasadzie terefere ja ważyłam mniej :confused:

jak będzie natrętna to ją na pewno rozpracujemy, nie dam sobie na głowę wejść, bo zwyczajnie tego nie lubię i już!

a Ty jak się dziś czujesz? Męczą mdłości?

Jutro już luty, więc mogę rodzić! :-D

reklama
Angelstw, myślałam, że teściowa tak bardziej Wami się interesuje i wtrąca niż biadoli... (nie umniejszając tego co przeszła, ale powinna tez trochę empatią się wykazać) a ona po prostu negatywne fluidy rozprzestrzenia...:baffled:
oby na miejsce Twojego Jasia co najmniej 3 fasolki się w lutym pojawiły ;-):-)

Mdłości mnie męczą cały czas. Rano i wieczorem to jest masakra. Ale nie wymiotowalam juz od 2 dni na szczęście :-)
Źle mi psychicznie, że leżę a mąż sprząta, gotuje i ciągle pyta czy coś mi przynieść. Jest taki kochany:-)

Witam. Poszukuje Moderatorki
Moja prośba która z Was pomoże mi ogarniać Ciąże po poronieniu.
Potrzebuje 2 dziewczyn do pomocy, ja niestety nie ogarniam już tego wątku.
Proszę na priv wasze nicki która ma na to czas i ochot
Pozdrawiam

Witam Dziewczynki:) i ja się dołączam:)
OneMoreTime - termin niechcianej @ 16 lutego 2015 r
Neta81 - termin niechcianej @ 17lutego 2015 r.
Lumia - termin niechcianej @ 18lutego 2015 r.
Doris - termin niechcianej @
Naala - termin niechcianej @
ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @

Haha Neta, One
Ale nam się dni ulozyły:p

Anty
Estradiol masz super, ja w czwartym dniu cyklu miałam ok 50...
A nie zrobiłaś LH, prolaktyny i tsh? Jeżeli chodzi o LH pytam dlatego, że ważny jest stosunek TSH do LH. Te badania, które przedstawiłaś są ok.

pozdrawiam Wszystkie serdecznie
:-)

Witajcie

I ja się dopisałam do listy, choć ja chyba ostatnio straciłam nadzieję, ostatnią @ miałam 7.01 dziś 25dc, oczywiście zatestowałam, bo miałam test w domu i jest ujemny - no ale powiedzmy, że jeszcze za wcześnie na testowanie w 25dc :baffled:

Doris - termin niechcianej @ 5 luty 2015

lumia dzięki. Hormony kazał zrobić mi gin, oprócz tych co napisałam było jeszcze AMH, ale czekam nadal na wyniki. Sama z siebie zrobiłam sobie jeszcze pakiet trzech badań tarczycowych, tsh właśnie, ft4 i anty tpo zdaje się (już nie pamiętam dokładnie).
angelstw rzeczywiscie trudno rozgryźć toją teściową... bo gdybyś chociaż gruba była...
anula a mogę wiedzieć czemu do sierpnia musicie czekać?
olasec ty ni emiej wyrzutów tylko rozkoszuj się tymi chwilami, jak urodzisz już nikt rozpieszczał cię nie będzie:-D

No,no faktycznie pięknie się ustawiłyście:-D Za wszystkie cztery oczywiście kciukasy zaciśnięte;-) Ja na razie nie wpisuję, bo nie mam pojęcia kiedy :confused:

Angelstw z tesciowymi to się nie dojdzie... Moja to jest taka nieużyta babka że szkoda gadać... O co bym ją nie poprosiła to zawsze nie i nie, zawsze jakaś wymówka. Jak jest w sklepie to mi nawet mleka nie kupi jak ją poproszę. Ale jak sama cudownie wpadnie na genialny pomysł zakupu dla mnie 3 kg łopatki wieprzowej to już muszę się cieszyć. Ostatnio poprosiłam ją żeby drzwi otworzyła od domu i machnela ręką na mojego tatę żeby się wrócił na chwilę to nie :-/ Jak byłam w ciąży to na kolanach podłogę szorowalam, moja mama latala i myła okna (specjalnie robiła sobie wolne w pracy albo po 10 godzinach charowy przyjeżdżała do mnie) a teściowa stała nad nami i komentowala jak to my wszystko źle robimy. Teściowa oczywiście nie pracuje. A co do wagi to też słyszałam jej plonne wspomnienia o tym, ile ważyła po ciąży i jaka chuda była. Ale to po mnie splywalo jak po kaczce bo teraz wygląda jak by polknela siebie z tamtych lat. Nie przejmuj się swoją teściową, wyglądasz super, chudzinka taka, jak by Ci brzuch ktoś doczepil :-)

reklama
W takim razie ustawiam kolejności :happy2:

Doris - termin niechcianej @ 5 luty 2015

Do góry