reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja jestem jeszcze przed wizytą, będę wiedziała dopiero wieczorem ale jestem przygotowana na najgorsze. Czasami mam przebłyski optymizmu i myślę sobie, że może to na prawdę za wcześnie, żeby było widać, innym razem nie pozostawiam już sobie złudzeń.Jeszcze półtorej godziny i wszystkie wątpliwości będą rozwiane.
Dziękuję za słowa wsparcia jakie od Was dostałam, to naprawdę bardzo cenne, szczególnie jak się nie ma z kim porozmawiać o tym w realu. Napiszę wieczorem. Pozdarwiam :)

reklama
Kinia czekamy z niecierpliwościa.......

Angelstw dziękuję za poradę......podkładam sobie pod doopcię podusie :tak: Tylko to leżenie........echh to nie dla mnie.......ja to taki "latawiec" jestem......wszędzie mnie pełno. No i w domu też bezczynnie nie lubie siedzieć :dry:
Dobrze ze wczoraj pomyłam sobie okna.......bo skoro mam leżeć to juz bym ich nie umyła :-p

Dziewczyny JEST :) jest zarodek z bijącym serduszkiem, 7-tygodniowy a więc o 2 tygodnie mniejszy niż wynika z OM. Ale się cieszę, płatałam na fotelu u lekarki. Na prawdę już prawie nie wierzyłam, że dziecko tam będzie, taka byłam podminowana po tym poprzednim razie. O matko.... Teraz tylko doczekać szczęśliwie rozwiązania. Dziękuję Wam za wszystkie słowa pociechy, kochane jesteście :)

Kinia!!! świetne wieści :-D
Kochana wiara i nadzieja potrafią działać cuda!!

Zostań z nami mimo wszystko :tak: baardzo się cieszę z Twojej wiadomości ;-)

Misia a Ty pamiętaj że wszystko dla Fasolki ;-)

martavel leż i odpoczywaj! Będzie dobrze a przy porodzie też damy rade :tak: łatwo nie będzie no ale kto jak nie my? ;-)

Magdzia a Ty już nie czytaj tego internetu i nie świruj :-p każdy poród jest inny i każda Kobieta inaczej reaguje na wszystko także myśl pozytywnie! A my nadal kciukamy żeby jeszcze coś się samo ruszyło :tak:

Ostatnia edycja:
Misia, Angelstw, Martavel
Cieszę się razem z Wami z udanych wizyt:)

Angelstw
W tym cyklu pewnie podejdziemy na luzie i z przymruzeniem oka. Pewniej gorzej bedzie jak będę kilka cykli później...i nic.....,. ale te myśli odpycham od siebie i wierzę,że będzie dobrze:) Nie ma co się martwić na zapas:)
Wiesz, też uwazam, że "wspomagacze" były dobrą decyzją, bo jakoś zrobiłam sie spokojniejsza i wrzuciłam na luz, a to też ważne:) Wiem, że nawet jeśli się nie uda, będę miała możliwość kolejnych starań i w końcu normalnie trwających cykli, a co za tym idzie więcej szans na zafasolkowanie:)
Kinia

Czekamy na wieści i kciuki zaciskam&&&

Alza
Odezwij się :) jak znajdziesz chwilkę:) pozdrawiam serdecznie:)

Magdalena
Nieustające kciuki za Waszą dwójkę:)&&&

Angelestw
A jakie są wieści od Kinii? bo nic nie widzę na forum.

cofam pytanie widzę post:) coś mi się musiało zawiesić:):p

Kinia
Wielkie gratulacje:),aż się sama micha uśmiecha:) jak się czyta takie pozytywy:)

Ostatnia edycja:
Kinia gratuluję :-) Ale super !!!! Tak jak napisała wcześniej Angelstw......nie znikaj tylko zostań z Nami :tak:
Jeżeli będziesz miała jakieś pytania czy będziesz też chciała się wyżalić......to służymy pomocą ;-)

reklama
Do góry