reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angelstw kciuki za wizytę &&&&&&& ;-) Ciekawa jestem czy nosisz w brzusiu chłopczyka czy dziewczynkę :-D
Czekamy na wieści :-)

Ja połówkowe mam za 26 dni........Boziu ile to jeszcze czasu :baffled:

Kinia zachęcam do zrobienia suwaczka :tak: Przynajmniej na bierząco będziemy wiedziały w którym tc jesteś ;-)

OneMoreTime.......kciuki ogromne za październikowe staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

reklama
Wklajam siebie do listy

Doris - termin niechcianej @ 26 wrzesień. 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ koniec lipca 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014

OneMoreTime - termin niechcianej @ koniec października lub grudnia 2014 r.

Enya...cudna ta Twoja Basieńka!!!!

Dziewczyny jestem już!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaa i będziemy mieli SYNKA!!!! Jednak Fikuś zostaje naszym małym Ziarenkiem!
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Jesteśmy przeszczęśliwi
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=
nasz mały Partyzant akurat dziś musiał się obrócić plecami, ale co jak co, siurem to się w pierwszej kolejności pochwalił
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=
wszystko w porządku, Malutek rośnie zdrowo, serduszko zdrowe, główka i wszystkie narządy w komplecie
RDUQzKkVGMBFzMokMQAfCahwBPOiBDGOgZAUZARJnSCzy mHLPED5AucQwJoeixhgGNHNQDExV1KhEjhg4UEAA7
no normalnie po tej wizycie 100 ton z serca mi spadło
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Angelstw a ty byłaś na jakimś superwypasionym USD 3D że widziałaś tak dokładnie buzię i usteczka bobaska? Fajne imię Jaś :) A możecie mnie pokierować jak się wstawia te suwaczki? Kiedyś jak jeszcze nie byłam zalogowana i tylko tak podglądałam to widziałam gdzieś instrukcję a teraz nie mogę znaleźć.

Kinia najpierw stwórz sobie suwaczek (np. na stronie suwaczki.com )......Później wejdź w PANEL UŻYTKOWNIKA (u góry po prawej stronie), następnie w EDYTUJ SYGNATURĘ (po lewej stronie będziesz widziała) i wklej link ze swoim suwaczkiem ;-)

Angelstw gratuluję siusiaka ;-)cieszę się, że same pozytywne wieści po wizycie:-)jestem pewna, że tak już będzie do końca :tak:

Misia, dziękuję za kciuki, ale jeszcze nie wiemy czy podejmiemy próbę w tym cyklu. Idę w poniedziałek do innego lekarza na konsultację. Na pewno będę musiała zrobić wymaz, żeby sprawdzić czy mam aktywną chlamydię...:baffled: i od tego wyniku pewnie zależało będzie czy dostaniemy zielone światło. Chyba, że wymyśli jeszcze coś innego... ???

A J przylatuje już w tą środę :-):rofl2: i dostałam wolne czwartek,piątek, poniedziałek, wtorek :-):rofl2: i idziemy w sobotę na wesele :-):rofl2: i latam co drugi dzień zdesperowana za kreacją, bo ciągle coś nie tak :no:

reklama
Angelstw gratuluję synusia!!!

Kinia witaj! Cieszę się, że wszystko dobrze i tylko stresu się najadłaś. Uwielbiam takie wieści:-)

Enya Basieńka to sama słodycz do schrupania:-)

OneMoreTime udanego weselicha i kciukasy za badania żeby już nic nie stanęło na przeszkodzie&&&&&&&&&&&&

No to się uaktualniam...

Doris - termin niechcianej @ 26 wrzesień. 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ koniec listopada 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
OneMoreTime - termin niechcianej @ koniec października lub grudnia 2014 r.

Pozdrawiam dziewczynki!!!!!!!!!

Do góry