reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angelstw kciuki za wizytę &&&&&&& ;-) Ciekawa jestem czy nosisz w brzusiu chłopczyka czy dziewczynkę :-D
Czekamy na wieści :-)

Ja połówkowe mam za 26 dni........Boziu ile to jeszcze czasu :baffled:

Kinia zachęcam do zrobienia suwaczka :tak: Przynajmniej na bierząco będziemy wiedziały w którym tc jesteś ;-)

OneMoreTime.......kciuki ogromne za październikowe staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

reklama
Wklajam siebie do listy

Doris - termin niechcianej @ 26 wrzesień. 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ koniec lipca 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014

OneMoreTime - termin niechcianej @ koniec października lub grudnia 2014 r.

Enya...cudna ta Twoja Basieńka!!!!

Dziewczyny jestem już!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaa i będziemy mieli SYNKA!!!! Jednak Fikuś zostaje naszym małym Ziarenkiem!
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Jesteśmy przeszczęśliwi
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=
nasz mały Partyzant akurat dziś musiał się obrócić plecami, ale co jak co, siurem to się w pierwszej kolejności pochwalił
llgoy2KCT4lZLxRsKAqn03DLOD6B2UaHyMmxrSo1kKYCRImjkGBCCxOvhA42gj00QZHiGZ2un0MpASJlo9UtGTz9bGz58 gQ398REsGGiKo0cgQrUHAGW9VjAm5IlpgHgFCBDxj4jkgADs=
wszystko w porządku, Malutek rośnie zdrowo, serduszko zdrowe, główka i wszystkie narządy w komplecie
RDUQzKkVGMBFzMokMQAfCahwBPOiBDGOgZAUZARJnSCzy mHLPED5AucQwJoeixhgGNHNQDExV1KhEjhg4UEAA7
no normalnie po tej wizycie 100 ton z serca mi spadło
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Angelstw a ty byłaś na jakimś superwypasionym USD 3D że widziałaś tak dokładnie buzię i usteczka bobaska? Fajne imię Jaś :) A możecie mnie pokierować jak się wstawia te suwaczki? Kiedyś jak jeszcze nie byłam zalogowana i tylko tak podglądałam to widziałam gdzieś instrukcję a teraz nie mogę znaleźć.

Kinia najpierw stwórz sobie suwaczek (np. na stronie suwaczki.com )......Później wejdź w PANEL UŻYTKOWNIKA (u góry po prawej stronie), następnie w EDYTUJ SYGNATURĘ (po lewej stronie będziesz widziała) i wklej link ze swoim suwaczkiem ;-)

Angelstw gratuluję siusiaka ;-)cieszę się, że same pozytywne wieści po wizycie:-)jestem pewna, że tak już będzie do końca :tak:

Misia, dziękuję za kciuki, ale jeszcze nie wiemy czy podejmiemy próbę w tym cyklu. Idę w poniedziałek do innego lekarza na konsultację. Na pewno będę musiała zrobić wymaz, żeby sprawdzić czy mam aktywną chlamydię...:baffled: i od tego wyniku pewnie zależało będzie czy dostaniemy zielone światło. Chyba, że wymyśli jeszcze coś innego... ???

A J przylatuje już w tą środę :-):rofl2: i dostałam wolne czwartek,piątek, poniedziałek, wtorek :-):rofl2: i idziemy w sobotę na wesele :-):rofl2: i latam co drugi dzień zdesperowana za kreacją, bo ciągle coś nie tak :no:

reklama
Angelstw gratuluję synusia!!!

Kinia witaj! Cieszę się, że wszystko dobrze i tylko stresu się najadłaś. Uwielbiam takie wieści:-)

Enya Basieńka to sama słodycz do schrupania:-)

OneMoreTime udanego weselicha i kciukasy za badania żeby już nic nie stanęło na przeszkodzie&&&&&&&&&&&&

No to się uaktualniam...

Doris - termin niechcianej @ 26 wrzesień. 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 lipca 2014 r.
Naala - termin niechcianej @ koniec listopada 2014 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ sierpień 2014 r.
Lumia - termin niechcianej @ lato 2014
OneMoreTime - termin niechcianej @ koniec października lub grudnia 2014 r.

Pozdrawiam dziewczynki!!!!!!!!!

Do góry