reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

One More Time powiem Ci szczerze że podziwiam Cię za tą cierpliwość z testowaniem;-) Ja zaczynałam testować w 8-9 dfl a kończyłam 13-14 dfl przy czym potrafiłam robić np. 2-3 testy dziennie:-) Przy czym żeby nie zbankrutować zamawiałam hurtem na allegro testy paskowe a jeśli już coś wyszło to wtedy kupowałam test sklepowy.

Alza
ściskaj ściskaj!!!

reklama
enya, rozbroiłaś mnie :-):-D zrobię jutro rano ten test. A jak będzie negatywny i @ nie przylezie do niedzieli to kupię nowy i powtórzę.2 testy w porównaniu do Twoich hurtowych ilości to nie tak źle:-p

Dobrej nocy laseczki :happy2:

Dzień.... taki sobie :baffled: jedna kreska jak byk.... przynajmniej ciśnienie ze mnie zejdzie trochę i może @ przyjdzie w terminie, żeby mi się na później cykle nie poprzesuwały. J przyjeżdża w październiku i wg obecnych wyliczeń na dni płodne... więc mam nadzieję, że się nie poprzesuwa. Dzisiaj sobie jeszcze jakąś dobrą czekoladę zaaplikuję dla relaksu i będę czekać.

Wczoraj zaczęliśmy rozmawiać o ślubie. Jesteśmy zaręczeni, więc właściwie o dacie jakiejś... ale w związku z niewiadomą jaką jest ciąża i dziecko nic nie wymyśliliśmy...:confused: Mimo wszystko cieszę się, że J rozpoczął ten temat, bo ostatnio już czuję, że czas ...

Masha, jak tam? Od początku wyrokowałaś, że się nie udało, więc pewnie się uda ;-):tak: &&&&&&&&&&

OneMoreTime - może za wcześnie po prostu? Wierzę w to, że się Wam udało :-):tak: póki nie ma @, jest nadzieja! ja tą nadzieją żyję już trzeci dzień, choć stres zapewne robi swoje :-(

ONA to razem dziś mamy ważny dzień...

ja płaczę od rana..
mam dziś urodziny...
i miałam dziś dostać najpiękniejszy prezent urodzinowy od życia, dziś miałam urodzić Zuzię :frown:

do tego mieliśmy jechać na cmentarz z Mężem to zadzwonili do niego z pracy, więc musiał jechać a na 14 obiecał pomóc przyjacielowi przy jakiejś tam robocie, więc dzisiaj nigdzie nie pojedziemy...ehh...niech już będzie jutro.

nie mam siły nawet odpowiedzieć na wasze posty - nie gniewajcie się.

onemoretime szkoda ze tak się zaczął ten dzień, chociaż jeszcze nic nie przesądzone bo @ nie ma... :tak: a ślub chcecie duży, z przyjęciem w restauracji czy raczej skromniejszą uroczystość?

alza biedaczko należysz się w tym szpitalu... cały czas trzymam kciuki żebyście dotrwali jak najdłużej, gratuluję chłopaka :-)

magdalena super wyglądasz :-) piękny brzuszek :-)

ciekawe która z nas szybciej urodzi? Magda, Enya czy ja? u mnie dzisiaj 36 tydzień ale jak przenoszę ciążę to dziewczyny mnie wyprzedzą ;-) no i tak się złożyło że każda z nas będzie rodzić w innym państwie :-)

u mnie wszystko ok, czuję się dobrze, tylko trochę bardziej zmęczona wieczorem, jeszcze zależy jaki miałam dzień, u położnej teraz będę miała wizyty co tydzień, będzie sprawdzać ciśnienie, tętno dziecka (ale nie ktg tylko chwilowe) no i ułożenie, czy się nie zmieniło, ale raczej na to są małe szanse, mała leży już główką w dół, tylko nogami macha na wszystkie strony :-)
nawet nie wiecie jaka to łaska że tą ciążę tak spokojnie i wzorowo przechodzę bo jak myślę o tutejszych lekarzach to mi gorąco... ostatnio koleżanka mnie odwiedziła i się pożaliła że brzuch ją boli bo ma przepuklinę, operacja za 4 tyg ona pracuje na sprzątaniu, to chyba wiadomo że ciężka praca, a lekarz do niej paracetamol i dużo wody... :no: zwolnienia nie... tu na wszystko przepisują paracetamol ale jak mocno boli i nie idzie funkcjonować to ile tego trzeba by wziąć żeby poczuć ulgę, a dla żołądka i wątroby to też nie zdrowe tyle tabletek łykać... ehhh szkoda gadać

dla wszystkich kciuki i fluidki :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ONA dla Twojego Aniołka (*)
Angel dla Zuzi (*)
trzymajcie się kochane, ja też w tym roku nie będę na cmentarzu ani na Wszystkich Świętych ani na rocznicę...
nie mam słów pocieszenia, tylko zrozumienie

Ostatnia edycja:
reklama
Angelstw doskonale Cie rozumiem.Trzymaj się Kochana...Ja o tej porze byłam już w szpitalu....a o 21 miałam zabieg:(

A z Okazji Urodzin,życzę Ci spokojnej ciąży,aby Maleństwo urodziło się zdrowe i w swoim czasie:)Buziaki i 100lat z gromadką dzieci:)

Ostatnia edycja:
Do góry