onemoretime szkoda ze tak się zaczął ten dzień, chociaż jeszcze nic nie przesądzone bo @ nie ma...
a ślub chcecie duży, z przyjęciem w restauracji czy raczej skromniejszą uroczystość?
alza biedaczko należysz się w tym szpitalu... cały czas trzymam kciuki żebyście dotrwali jak najdłużej, gratuluję chłopaka :-)
magdalena super wyglądasz :-) piękny brzuszek :-)
ciekawe która z nas szybciej urodzi? Magda, Enya czy ja? u mnie dzisiaj 36 tydzień ale jak przenoszę ciążę to dziewczyny mnie wyprzedzą ;-) no i tak się złożyło że każda z nas będzie rodzić w innym państwie :-)
u mnie wszystko ok, czuję się dobrze, tylko trochę bardziej zmęczona wieczorem, jeszcze zależy jaki miałam dzień, u położnej teraz będę miała wizyty co tydzień, będzie sprawdzać ciśnienie, tętno dziecka (ale nie ktg tylko chwilowe) no i ułożenie, czy się nie zmieniło, ale raczej na to są małe szanse, mała leży już główką w dół, tylko nogami macha na wszystkie strony :-)
nawet nie wiecie jaka to łaska że tą ciążę tak spokojnie i wzorowo przechodzę bo jak myślę o tutejszych lekarzach to mi gorąco... ostatnio koleżanka mnie odwiedziła i się pożaliła że brzuch ją boli bo ma przepuklinę, operacja za 4 tyg ona pracuje na sprzątaniu, to chyba wiadomo że ciężka praca, a lekarz do niej paracetamol i dużo wody...
zwolnienia nie... tu na wszystko przepisują paracetamol ale jak mocno boli i nie idzie funkcjonować to ile tego trzeba by wziąć żeby poczuć ulgę, a dla żołądka i wątroby to też nie zdrowe tyle tabletek łykać... ehhh szkoda gadać
dla wszystkich kciuki i fluidki :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ONA dla Twojego Aniołka (*)
Angel dla Zuzi (*)
trzymajcie się kochane, ja też w tym roku nie będę na cmentarzu ani na Wszystkich Świętych ani na rocznicę...
nie mam słów pocieszenia, tylko zrozumienie