reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję Wam za kciuki, na pewno się przydadzą :-)

onemoretime rozumiem twój strach przed czwartą ciążą... i wiadomo że żadnych gwarancji nie masz mimo tylu badań i diagnostyki nadal nic się nie wyjaśniło... ale tak jak napisałaś innym się udaje i Tobie się uda, wierzę że już nie długo :tak:
ja też nie raz popłaczę przy tym programie ale również mi pomaga, nawet świeżo po poronieniach oglądałam go...
jakiś tam kontakt z noworodkami miałam, ale to nie to samo co swoje, jednak uważam że doświadczenia to ja nie mam ;-)

angelstw to się mąż postarał :-) i chwała mu za to ;-)

buziaki :*

reklama
Witajcie Dziewczynki:)
Wpadam sie przywitać bo chwilkę nie zaglądałam do Was:) Byli u Nas moi Rodzice, a w week byliśmy na slubie - dziś padam:p
Mam troszke cieżką głowę:p i Nie umiem ogarnąc, Która z Was co pisała:)

ALZA
Gratulacje!!!!:) Czy myślicie nad imieniem dla Juniora:D

ANGLESTW
Swiatełko dla Zuzi....{*}
ONa
Również zapalam swiatełkio dla Twojej Kruszynki
[*]

Hej dziewczynki :-) weekend intensywny, to i czasu nie było odpisać...
Niestety wczoraj przylazła niechciana @ , w 33 dc... a już myślałam i miałam nadzieję, że się udało, bo tak się kiepsko czułam. Wydaje mi się, że miałam jakąś urojoną ciążę. Wczoraj byłam na zakupach, i kupiłam kolejny test - miałam go zrobić jakoś w środę, ale po powrocie poszłam do łazienki i doopa... :baffled:
akurat we wrześniu okazało się, że w spodziewaną owulkę wyjeżdżam w delegację na 3 dni :-( więc pewnie się znowu nie uda, bo jak tu trafić...

OneMoreTime - jak u Ciebie? Mam nadzieję, że te delikatne upławy oznaczają zagnieżdżenie :tak:

angelstw - no no, to super, że Mężuś się tak postarał :tak:

Masha przykro mi....tak wierzyłam w to ze sie uda......echh.....:-(
&&&&&& za dalsze starania.....

OneMoreTime
......jak tam? Mam nadzieję że @ się nie rozkręciła?

Ja dziś o 15:00 będę dzwoniła do Przychodni......w celu dowiedzenia sie czy "ktoś zechce mnie przyjąć i wypisze mi L4" :baffled:
Jak nie to oleję to i w środę pójdę do rodzinnego. Jak Ona sie nie zgodzi to trudno.......wrócę do pracy :-(

MashaFre to miałaś tak jak ja ostatnio - złe samopoczucie i ciążowe objawy, @ się spóźniała i niestety nic.... Może w kolejnym cyklu owu się przesunie i jednak się uda &&&& :happy:

Edyta za Ciebie nieustające kciuki bo rozwiązanie już tuż tuż :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

OneMoreTime i jak sytuacja?

U mnie w tym miesiącu nie było staranek z uwagi na chorobę męża i leki przez niego zażywane. @ dostanę ok 10 - 11 września i zobaczymy..

Dziewczyny, rano wstałam i czyściutko, więc zrobiłam test. Niestety nadal był negatywny. A w ciągu dnia plamienia brązowe intensywniejsze:crazy: więc myślę, że to moja @, którą blokują nerwy. Kiepsko się czuję, słabo, nogi jak z waty...

Jakiś czas temu obiecałam zaaranżować i pomalować pokój ciotce J (mam u siebie w salonie takie paski kolorowe i ona też takie chce) i niestety chce teraz... skończyła remont w kuchni i przyszedł czas na pokoje a ja bym się z chęcią pod kołdrą zakopała i nie wychodziła:-(

Masha, przykro mi:-( wygląda na to, że zrównały nam się cykle. &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za następny, bo uważam,że mimo wszystko może się udać:tak: moje kolejne podejście to październik.

Ostatnia edycja:
Onemore ja na poczatku ciazy tez mialam takie brazowe uplawy, a moze sie tam groszek zagniezdza ? &&&&

Edytka &&& ciekawe kto bedzie pierwszy

My bylismy z mezem na weekend w Simmerath w niemczech w praku narodowym, ostatni wypad we 2 , bylo super wypoczelam i wrocilam prawie prosto na PORODOWKE dostalam skurczy w drodze powrotnej zadzwonilam do ginekolog mam lezec wstawac tylko jeali to konieczne jesli skurcze wroca mam jechac do szpitala bo maly najprawdopodobniej sie spieszy do nas :)

Stres mnie zjada bo sie mnie pytaja czy mam skurcze itd a ja nawet nie wiem czy to "TO" boli jak na okres taki konkretny i plecy u dolu i czuje tam jak by mnie od srodka pchalo na zewnatrz.

Zobaczymy

reklama
MASHA przykro mi,że @ przylazła;/ To mi jeszcze lepiej w 35dc przyszła jak zawsze tak 30-31 to teraz jak czekałam spóźniła się:(Tez od razu nie dostałam okresu tylko jakies plamienia brązowe,a póżniej jakieś wymieszane.Za następne staranka &&&&:)Ja też w tym miesiącu będę próbowała...może się uuuda:(

Magdalena trzymaj się dzielnie:)

Do góry