reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki dziewczyny :happy2: Urlop powiedziałabym „OK.”:happy2: J pracował, więc sporo czasu spędzałam sama. Ale w sumie też nie najgorzej, bo siedziałam na tarasie z widokiem na zatokę, czytałam książki, trochę biegałam:tak: a ostatniego dnia jak już J miał wolne pojechaliśmy wspinać się na 1000 m n.p.m. Pogoda słoneczna, widoki zapierające dech w piersiach. Nie mogę się powstrzymać, żeby nie wkleić fotki.

IMG_0382.jpg

Masha, cieszę się, że wyniki dobre. Więc działamy w sierpniu ;-)

Misia, ja w kwietniu miałam poziom 9,47 . Przyjmuję leki (tabletki na receptę) od maja i za kilka dni będę sprawdzać o ile mi się podwyższyło. Ale nie sądzę, żeby osiągnęła poziom powyżej 20…. Jak wizyta i usg?

Angelstw, u nas też troszkę powiewać zaczęło, więc troszkę lepiej teraz :tak:

Ja też w pracy mam klimę i zaczynam już pociągać nosem… to jest błogosławieństwo i przekleństwo za razem :baffled: trzeba uważać !

Załączniki

• IMG_0382.jpg
    IMG_0382.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 74
Wybaczcie że tak późno, ale ja do gina mam 20 km w jedną stronę wiec troszke zeszło. Jeszcze po drodze byłam na zakupach.

A teraz UWAGA!!!!

Przedstawiam Wam dziewczynki........Misiową Fasolinkę :-) Ma 4,3 mm :-D Mój Kochany Olbrzym :*

DSC00274.jpg

Jejuś ale szoku doznałam podczas usg...lekarz podaje pielgniarkom dane do zapisania że ciąza żywa pojedyncza ...a za chwilę mówi...."Prosze wymazać to pojedyncza, bo cos mi tu za bardzo pulsuje,......chyba jest podwójna" :szok: A ja myślę sobie " o mamo".
Za chwilę zrobił mi usg brzuszne i znowu dopochwowe.....mówi że "raczej pojedyncza, ale na 100% nie jest pewien, dlatego okaże się za 6 tygodni" :szok: Szok, po prostu szok :-) Nawet jeśli będzie podwójna to i tak jestem mega szczęśliwa :-)

Załączniki

• DSC00274.jpg
    DSC00274.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 67
łooooo matko Misia!!!! Może będziesz Maminką bliźniąt!! :-D ale jajka :-D:-D:-D:-D
No to teraz śmiało gratuluję! ;-)
Bardzo się cieszę że wszystko w porządku no i mam nadzieję że Ty też się uspokoiłaś teraz już że wszystko jest dobrze :tak:

Jasne ze jestem spokojniejsza....teraz czekam do tego 12 tc......na kolejne usg..........wiem ze ta Kruszynka zostanie z Nami do końca....czuje to :tak: Widać ze jest silna.....przeżyła plamienia, to najważniejsze ;-)

A jeśli chodzi o bliźnięta......to oczywiscie moja mama zawsze mi wróżyła bliźnięta, że to własnie na mnie padnie w naszej rodzinie :-p(pamiętacie jak pisałam że moja babcia była z ciąży bliźniaczej)

Takze zostało tylko jutro rano jechać na badania + wizyta.......no i na L4 :-)

OneMoreTime super zdjecie :-) A widoki po prostu przepiekne......aż zazdroszczę :tak: I teraz trzymam mocno kciuki za Twoje sierpniowe staranka &&&&& ;-)

a ja nie widzę zdjęć OneMoreTime :angry: a tak czekałam na te widoki...czemu ich nie widzę?! :baffled:

Misia no to może dwójka faktycznie będzie za jednym razem :-D pewnie że teraz musi się nam udać :tak:

Dziewczyny ja też będę się bardzo cieszyła :-) Już sie cieszę, chociaż to nie jest jeszcze pewne.
Ale cieszę sie ze lekarz o tym wspomniał , mam czas na przygotowanie sie na usłyszenie podobnych wieści w razie cos za 6 tygodni :-) Ciekawe jak mąż zareaguje na wieść o prawdopodobnej ciaży bliźniaczej :-D haha normalnie szok :-D
Później do Niego zadzwonie, bo na razie nie odbiera (jest w pracy w Norwegii, wraca w niedzielę) :-p

reklama
MisiaMonisia GRATULACJE :-) rośnijcie zdrowo :tak:

Pleni miło, że pytasz co u mnie :happy2: ogólnie to trochę odpuściłam, zaczęłam kurs specjalizacyjny z organizacji pomocy społecznej, 2 razy w tygodniu jeżdżę na spinning (fitness na rowerkach:-D) staram się nie liczyć dni, choć to akurat nie jest łatwe :baffled::happy2: Zakupiłam INOFOLIC dla siebie,witaminę D, mężowi też zapodałam tablety PRO CONCEPTIO MAN i zobaczymy. Wiem, że pewnie będzie musiał zrobić badania, ale ponieważ spodziewam się, że wyjdą złe to na razie Go nie gonię, bo i tak nic to nie zmieni. Jak się nie uda do przyszłego roku to pomyślimy o inseminacji. Nie jest mi lekko, zwłaszcza jak dookoła znajome rodzą dzieci poczęte w pierwszym cyklu starań lub z wpadki:baffled: no cóż, staram się jakoś trzymać. Może niedługo dołączysz do nas jako staraczka?

OneMoreTime dobrze, że wyjazd się udał :-)

Do góry