reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No na prawdę Złota Kobieta :-)
To ja teraz idę poleżeć....postaram sie być jak to Pani Dr powiedziała .....jak lalka :-p
Buziaki dla Was Kochane :*
Później jeszcze zajrzę ;-)

reklama
Misia super wieści!!! I witaj w gronie "leżących";-) Ja przyznaję że trochę teraz popuściłam to leżenie, miałam sporo latania bo załatwiałam sprawy związane z mieszkaniem a wczoraj podpisałam akt notarialny.Ale o dziwo jest coraz lepiej w tym sensie że spojenie łonowe mniej mnie boli i w ogóle oprócz tego że Basia gmera mi przy szyjce i wtedy ból promieniuje mi wyżej to byłoby OK:) Zresztą z każdym tygodniem jestem coraz bardziej spokojna - to już 27 tydzień a mała ma już ponad kilogram. Za 3 tygodnie sterydy na płucka i wtedy to już w ogóle odetchnę;-)

Misia, angelstw odpoczywajcie laleczki ;-) bardzo się cieszę z Waszych dobrych wieści :-)

enya, już bliżej niż dalej :-) wierzę, że już tylko szczęśliwe zakończenie jest Ci pisane, zasłużyłaś:tak:

A ja powoli ogarniam się po urlopie... bardzo powoli :baffled: wczoraj się rozpakowałam a dzisiaj posprzątałam mieszkanie. Lało się ze mnie, taka duchota... lubię gorąco, ale nie lubię, gdy nie ma czym oddychać :baffled:
Wzięłam wczoraj ten antybiotyk i trochę rewolucji miałam żołądkowych, ale na szczęście już przeszło. Biorę też coś na ochronę.
Dlatego zaglądam tylko zobaczyć co u Was, ale na pisanie już nie mam siły.

Misia, powiedz jaki poziom wit. D będzie zadowalający dla twojego ginekologa?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :happy2:

OneMoreTime - witaj po urlopie :) Mam nadzieję, że było cudnie :)

Misia - same dobre wieści, super! Trzymam kciuki dziś za usg, jestem pewna że będzie dobrze :)

enya81 - dzięki za wypowiedź, od sierpnia zaczynam staranka :) jeśli po drodze nic się nie wydarzy, w życiu różnie bywa.

Ja odebrałam wczoraj wyniki, doktor powiedział, że są bardzo dobre :)

pozdrawiam.

OneMoreTime powroty są zawsze najtrudniejsze...te upały dają popalić i mi...choć u mnie od wczoraj już nieco lepiej, przynajmniej jest czym odetchnąć :tak:
MashaFre świetnie że wyniki bardzo dobre :tak: do dzieła w takim razie a my zaciskamy kciuki!! ;-)
Misia kciukasy za USG już się nie mogę doczekać jak nam tu wstawisz pierwszą fotę Fasolinki :tak:

ja chyba za szybko pomyślałam że mdłości i wymioty mi przechodzą haha to był tylko jakiś żart bo dziś na dzień dobry zaliczyłam rzyganko :-D

alza
a jak u Ciebie? Jak znosisz te upały?

OneMoreTime ja również mam nadzieję że zadowolona jesteś z urlopu :-)Bo na pewno było miło ;-):-p

To endokrynolog zleciła mi zbadanie poziomu witaminy D3. Poziom wystarczający jest od 30 do 100. A ja jak widziałaś miałam zaledwie ponad 21 :dry: Ale cały czas biorę/pije tą witaminę.....więc mysle ze poziom sie podniesie. A jest tłusta jak cholera, ale na szczęście bezsmakowa :-p

Dziekuje dziewczyny za trzymanie kciuków :-) Jak będzie wszystko dobrze...a wierzę w to że tak będzie........to wrzucę zdjecie mojej Fasolinki :-)

MashaFree super że wyniki bardzo dobre :tak: I teraz za Twoje staranka będziemy trzymać kciuki......i za dwie piękne kreseczki na tescie ;-)

Ona myślę ze może to być własnie od tego co piszesz.

Ja w nocy przed snem włączam klimatyzator (mieszkamy na poddaszu i jest po prostu skwar), w samochodzie używam klimy.....i jakiś czas temu pojawiła mi się w uchu taka dosyć duża boląca krosta. Jestem pewna ze to od zimna. Na szczeście znika. Do tego dzis obudziłam się z zawalonym nosem :baffled:
Musimy teraz szczególnie na siebie uważać. Choć wiem ze czasem robi sie cos nieświadomie.

reklama
Do góry