reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No na prawdę Złota Kobieta :-)
To ja teraz idę poleżeć....postaram sie być jak to Pani Dr powiedziała .....jak lalka :-p
Buziaki dla Was Kochane :*
Później jeszcze zajrzę ;-)

reklama
Misia super wieści!!! I witaj w gronie "leżących";-) Ja przyznaję że trochę teraz popuściłam to leżenie, miałam sporo latania bo załatwiałam sprawy związane z mieszkaniem a wczoraj podpisałam akt notarialny.Ale o dziwo jest coraz lepiej w tym sensie że spojenie łonowe mniej mnie boli i w ogóle oprócz tego że Basia gmera mi przy szyjce i wtedy ból promieniuje mi wyżej to byłoby OK:) Zresztą z każdym tygodniem jestem coraz bardziej spokojna - to już 27 tydzień a mała ma już ponad kilogram. Za 3 tygodnie sterydy na płucka i wtedy to już w ogóle odetchnę;-)

Misia, angelstw odpoczywajcie laleczki ;-) bardzo się cieszę z Waszych dobrych wieści :-)

enya, już bliżej niż dalej :-) wierzę, że już tylko szczęśliwe zakończenie jest Ci pisane, zasłużyłaś:tak:

A ja powoli ogarniam się po urlopie... bardzo powoli :baffled: wczoraj się rozpakowałam a dzisiaj posprzątałam mieszkanie. Lało się ze mnie, taka duchota... lubię gorąco, ale nie lubię, gdy nie ma czym oddychać :baffled:
Wzięłam wczoraj ten antybiotyk i trochę rewolucji miałam żołądkowych, ale na szczęście już przeszło. Biorę też coś na ochronę.
Dlatego zaglądam tylko zobaczyć co u Was, ale na pisanie już nie mam siły.

Misia, powiedz jaki poziom wit. D będzie zadowalający dla twojego ginekologa?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie :happy2:

OneMoreTime - witaj po urlopie :) Mam nadzieję, że było cudnie :)

Misia - same dobre wieści, super! Trzymam kciuki dziś za usg, jestem pewna że będzie dobrze :)

enya81 - dzięki za wypowiedź, od sierpnia zaczynam staranka :) jeśli po drodze nic się nie wydarzy, w życiu różnie bywa.

Ja odebrałam wczoraj wyniki, doktor powiedział, że są bardzo dobre :)

pozdrawiam.

OneMoreTime powroty są zawsze najtrudniejsze...te upały dają popalić i mi...choć u mnie od wczoraj już nieco lepiej, przynajmniej jest czym odetchnąć :tak:
MashaFre świetnie że wyniki bardzo dobre :tak: do dzieła w takim razie a my zaciskamy kciuki!! ;-)
Misia kciukasy za USG już się nie mogę doczekać jak nam tu wstawisz pierwszą fotę Fasolinki :tak:

ja chyba za szybko pomyślałam że mdłości i wymioty mi przechodzą haha to był tylko jakiś żart bo dziś na dzień dobry zaliczyłam rzyganko :-D

alza
a jak u Ciebie? Jak znosisz te upały?

OneMoreTime ja również mam nadzieję że zadowolona jesteś z urlopu :-)Bo na pewno było miło ;-):-p

To endokrynolog zleciła mi zbadanie poziomu witaminy D3. Poziom wystarczający jest od 30 do 100. A ja jak widziałaś miałam zaledwie ponad 21 :dry: Ale cały czas biorę/pije tą witaminę.....więc mysle ze poziom sie podniesie. A jest tłusta jak cholera, ale na szczęście bezsmakowa :-p

Dziekuje dziewczyny za trzymanie kciuków :-) Jak będzie wszystko dobrze...a wierzę w to że tak będzie........to wrzucę zdjecie mojej Fasolinki :-)

MashaFree super że wyniki bardzo dobre :tak: I teraz za Twoje staranka będziemy trzymać kciuki......i za dwie piękne kreseczki na tescie ;-)

Ona myślę ze może to być własnie od tego co piszesz.

Ja w nocy przed snem włączam klimatyzator (mieszkamy na poddaszu i jest po prostu skwar), w samochodzie używam klimy.....i jakiś czas temu pojawiła mi się w uchu taka dosyć duża boląca krosta. Jestem pewna ze to od zimna. Na szczeście znika. Do tego dzis obudziłam się z zawalonym nosem :baffled:
Musimy teraz szczególnie na siebie uważać. Choć wiem ze czasem robi sie cos nieświadomie.

reklama
Do góry