naala wszystkiego najlepszego dla córeczki, po dzieciach widać jak ten czas szybko leci, będę trzymać kciuki za staranka u ciebie, najlepiej podejść do tego na luzie i będzie OK
u mnie brzuszka jeszcze specjalnie nie widać, jedynie wypchane jelita, przeważnie wieczorem, a rano wstaję i mam płaski brzuch
jeszcze maleństwo jest malutkie ale jak dobrze pomacam to wyczuwam gdzie jest macica, trochę na pewno się już powiększyła
aschlee o to miałaś akcję i stresa... ale dobrze że wszystko ok, swoją drogą w 7 tc usg przez brzuch ?? ciężko coś zobaczyć... a jak się czujesz? też masz jakieś dolegliwości ciążowe? pozdrawiam mocno karola no może to będzie dziewczynka
zobaczymy
) narazie nie mam żadnego przeczucia... enya jednak dobrze że jesteś w szpitalu, poczekaj na spokojnie aż będą twoje wyniki, na pewno potem dostaniesz coś na tą infekcję, co do luteiny to ja polecam zakupić sobie w aptece jednorazowe rękawiczki gumowe i w nich ją aplikować, mniejsze ryzyko infekcji i zadrapania, przez weekend faktycznie może nie wiele ci pomogą w tym szpitalu ale nie podejmuj zbyt pochopnej decyzji z wypisywaniem się, dużo zainwestowałaś w tą ciążę, zaszkodzić ci nie zaszkodzą a będziesz pod stałą opieką jakby co a mąż zajmie się domem i córką, też sobie odpoczniesz od domowych obowiązków, nieustannie trzymam kciuki &&&&&&& coś te moje posty mało czytelne, zniknęła mi możliwość np pogrubiania tekstu itp... enter też nie działa... nie wiem co się stało