Hej dziewczyny
Bellaa jeśli tylko jesteś gotowa to do dzieła:-) Nie ma na co czekać, w końcu nie wiadomo kiedy się uda. Życzę Ci żeby jak najszybciej:-)
Karola a to niespodzianka:-) Szykuje się niebieska wyprawka;-) Zdrówka dla małej no i gratuluję synka:-)
Kobietka przy luteinie to chyba norma, że są upławy. Ja miałam takie, myślałam już że mi wody odchodzą i w panikę wpadłam, ale było ok. Jak się potwierdzi, że synek to mąż będzie z dumy pękał;-) Mój też by chciał choć głośno o tym nie mówi, ah ci faceci:-)
Enya trzymam za Ciebie mocno kciuki, wierzę że będzie dobrze. W takich sytuacjach najlepiej zaufać własnej intuicji. Jak widać twoja Cię nie zawiodła. Trzymaj się ciepło, leniu**** i wierz w swoje maleństwo:-)
Nisiao jak tam córcia? Jest lepiej z buźką?
Edyta jak tam, brzuszek już rośnie?:-) Z zazdrością, ale taką pozytywną patrzę na Twój suwaczek:-) Naprawdę miły widok.
Neta co u Ciebie? działacie;-)
Matita wy to już na wylocie:-) Śliczne imię Inga, powodzenia w kompletowaniu wyprawki co by fundusze były. Ja jestem przerażona jak chodzę po sklepach i chcę coś dla córki kupić. Ceny są koszmarne, ja się taniej ubieram
U nas już z górki. Córa zdrowa. Miała biedna zapalenie uszka, ale już jest dobrze. Czeka nas jeszcze wizyta u laryngologa bo w trakcie zapalenia słuch się jej pogorszył. Mamy teraz dni płodne ale powiem wam, że jakoś nie mam natchnienia:-) Coś tam spróbujemy podziałać, co by był potem sens testować:-) Ale nie spinam się tak jak w zeszłym miesiącu, nie sprawdzam temperatury, wykresów itd. Jak się coś wykluje to super, a jak nie to będziemy dalej działać. Dziś Nelka kończy 3 latka. Nie wiem kiedy to zleciało. Była taką kruszynką jak się urodziła, a teraz to już duża rozgadana dziewczynka, której wszędzie pełno:-) Biegnę piec ciacho, jutro mamy gości.
Trzymam kciuki za staraczki i za te co już się postarały;-) Dziewczyny prześlijcie jakieś ciążowe fluidki:-)