reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiem, większość kobiet na późne objawy, ją jednak w każdej ciąży mam objawy prawie zaraz, dlatego się martwię :(

reklama
Tekila85, po poronieniu jest zwiększona płodność..bo organizm pamięta jeszcze tą poprzednią ciążę..więc jest duża sznsa..:tak: Kochana co ma być to będzie..niczego nie da się ominąć..
Bo okresu po poronieniu jeszcze nie miałaś?

OneMoreTime dzięki, ale odczekac dwie miesiączki, to znaczy po trzeciej dopiero się starac. Przepraszam za głupie pytanie.
Tekila widzę że nasze daty odejścia aniołków, zbliżona, ja 16.01.2014 zabieg, też nie mam @ ale ja miałam cykle do 31 dni, także mam jeszcze czas.
W środę mam wizyty u ginekologa, mam nadzieję że mnie zbada, i powie ile mam czekac.

WITAJCIE KOCHANE

dzis byłam u lekarza i ze soba,a mąż z Alicją.Ala w sumie ok.przeziebienie,dostala syropki,krople,kaszel może utrzymywać się do tygodnia,jeśli pojawi się temperatura wtedy mamy przyjść i dostanie antybiotyk.ze mną niestety gorzej,mam zapalenie oskrzeli:no:.męczę się okrutnie,dostałam antybiotyk-rovamicyne...w pt na kontrole mam nadzieję,że pomoże,bo przez ten kaszel zaczyna mnie podbrzusze pobolewać:no::no: i trochę się boję...

edytko oj twoje samopoczucie przypomina mi to z ciąży z Alą..wiecznie źle się czułam,najchętniej leżałam a i tak musiałam.za zwolnienie&&&.

kobietko i racja.nie zwracać uwagi,nie komentować,a kurat ty nie możesz się denerwować i w ciąży i nie..

Hej Dziewczyny mam do Was takie pytanie, bo się zaczynam strasznie martwić/ poroniłam samoistnie 17 stycznia, beta prawie od razu spadła do zera.. Rozmawiałam z lekarką i powiedziała, że możemy normalnie współżyć.. No i tak się też stało …..a teraz znowu od kilku dni jest mi niedobrze... Poprzednio taj właśnie miałam w ciąży, objawy w sumie kilka dni po poczęciu.. Teraz wpadam w paranoje , że zaszłam w ciążę.. Czy to możliwe?? Tzn. Czy po poronieniu można od razy zajść w ciążę???????
Mamy tu na forum takie dzieciaczki :-) Szymona i Julkę. :-)

Zrób test, będziesz wiedzieć. U mnie objawy pojawiają się zaraz, gdy mózg i oczy zobaczą II kreski na teście. :tak:

Hmmm pojadę na bete za dwa dni i zobaczymy.. Może to tylko efekt jakiś stresów, albo coś...:/ sama nie wiem co chciałbym zobaczyć... Zero czy coś więcej..

Heja,
Edyta dostałam@, długo się rozkręcało, ale poczułam ulgę. Także przepisuję się na testowanko koło 9 marca. Oby tym razem bez niespodzianek:-) Strasznie mi się cykle poprzestawiały, jeden 31dniowy inny 25. Masakra, zawsze miałam jak w zegarku 29 dniowe.
Karola dobrze, że z córką w porządku, ale ty biedna się męczysz. Oby jak najszybciej antybiotyk zadziałał. A brzuszek może się napinać przy kaszlu niestety. Będzie dobrze:-)

tekilawiem,że ciężko tak sie zdystansować.Jest mozliwe zaraz po # zajść w ciążę.Poczekac trzeba i w razie czego sprawdzić testem beta hcg

to trzymam kciuki za pozytywne wyniki

karola ​dużo zdrówka dla Was

reklama
Naala kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&

Neta jak tam u ciebie? wirtualnie odpędzam @ sioooo :-D

Enya nie pochwalisz się nowymi wieściami?? ;-)

ja wróciłam od rodzinnego ze zwolnieniem na miesiąc ale na 80%... więc będę musiała i tak się przejść do pracy i wypracować te 20%... ciekawa jestem jak to będzie, bo nie mam stałej pensji tylko płacą mi za te godziny które przepracowałam wg godzinowej stawki, a ostatnio i tak nie miałam tylu godzin żeby to nazwać pełnym etatem, chociaż w kontrakcie mam że pracuję na 100%... to będzie trochę zamotane :confused: po za tym miałam pobraną krew na dużo różnych badań ale nie wiem jakich, bo nie dostałam rozpiski... może potem dostanę wyniki :confused:

Do góry