reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

nisiao nooo wreszcie:-) kawał kobitki macie.niech się zdrowo chowa.

kobietko po wizycie ok.dostałam dwa opakowania nystatyny tak jedno na zaś i jeszcze probiotyk do wykupienia.macica ok.te pobolewania to taka już moja uroda.mam się nie przemęczać i jak się bedzie coś działo to się nie zastanawiać,nie wstydzić tylko przychodzić.co do zbliżeń to z Alą jakoś nie miałam oporów,a ciąża była zagrożona-teraz nie jest,wszystko jest dobrze,a ochoty brak...poprzytulać się i owszem,ale bez zbliżenia.poprostu się boje,ale też na koniec dnia jestem zmęczona po całym intensywnym dniu z Alą i marzę tylko o łożku:zawstydzona/y:.

mamusia synka,a ozila???? na jakim ona jest etapie?

reklama
Cześć dziewczyny, nie było mnie trochę, bo dużo się działo, miałam gościa od soboty do dziś, w pracy sporo stresów i tak jakoś poleciało …. Ale Was ogarnęłam ;-)

Karolineczka, przykro mi:-(
[*], trzymaj się kochana.. .to czekanie jest straszne….

Dorcia, pietrucha, Tekila, Gosia_87, Megami, witajcie – zapalam
[*] dla waszych aniołków… i życzę już samych dobrych wieści :happy2:

Nikola1711, przykro mi :-(

u mnie za drugim razem samo się zaczęło bardzo bolało i sporo krwi leciało…. Za pierwszym razem, gdy ciąża był najdłuższa krwawiłam ok. 2 tygodni, później ok. 1 tygodnia.

Dorcia, mnie też w szpitalu nikt nie pytał, czy chcę pochować, czy badanie zrobić, czy cokolwiek… o wszystkim dowiedziałam się po fakcie &&&&&&&&&&& za dobre wyniki!

Kobietka, cieszę się, że relacje z mamą troszkę się wyklarowały. Trzymam kciuki, by było jeszcze lepiej &&&&&&

Tekila, po 3 poronieniach genetyczne i sporo innych badań już na fundusz przysługuje. Domagaj się skierowań!

Tekla, oby już tylko lepiej było &&&&&&&&&&&&&&&&&

Edytko, GRATULUJĘ :-):-D;-) wspaniałe wieści, spokojnej ciąży. Mam nadzieję, że zajmą się Tobą troskliwie:tak:

Nisiao, wreszcie doczekałaś się swojego cudu :-) GRATULUJĘ :tak: i zdrówka obu życzę:happy2:

Karola, dbaj o siebie. Jak byłam w ciąży to też kompletnie mi chęci odjęło…

Nisiao - ogromne gratulacje, dziewucha pokaźna, ale słodziutka. :tak:
nikola1811 - wszystkiego najlepszego dla Gabrysi z okazji 3 latek, troszkę spóźnione, ale szczere, zdrówka i wszystkiego dobrego dla Niej, :tak:

Chyba trzeba listę uaktualinić:-)

LISTA STARACZEK 2014:

Sysiq - termin niechcianej @ 18 stycznia.
Igusiad - termin niechcianej @ 23 stycznia
Elka_30- termin niechcianej @ 2 lutego
Naala - termin niechcianej @ 12 lutego
Edyta89
- termin niechcianej @ 21 stycznia i szczęśliwie II :-)
Neta81
- termin niechcianej @ 14 lutego [mógłby być prezent Walentynkowy :)))))) ]
Magdalena1607 - termin niechcianej @ 13 lutego
Malgonia1
- termin niechcianej @
OneMoreTime
- termin niechcianej @ wiosna/lato - doprecyzuję jak będę gotowa na walkę o szczęście
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Lilijanna
- termin niechcianej @ lipiec 2014

Sysiq, Igusiad, było testowanie?
Ktoś chce się dopisać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LISTA STARACZEK 2014:

Sysiq - termin niechcianej @ 18 stycznia.
Igusiad - termin niechcianej @ 23 stycznia
Elka_30- termin niechcianej @ 2 lutego
Naala - termin niechcianej @ 12 lutego
Edyta89
- termin niechcianej @ 21 stycznia i szczęśliwie II

Neta81
- termin niechcianej @ 14 lutego [mógłby być prezent Walentynkowy :)))))) ]
Magdalena1607 - termin niechcianej @ 13 lutego
Joaro - termin niechcianej @ 15 luty
Malgonia1
- termin niechcianej @
OneMoreTime
- termin niechcianej @ wiosna/lato - doprecyzuję jak będę gotowa na walkę o szczęście

Lilijanna
- termin niechcianej @ lipiec 2014

reklama
Do góry