reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nisiao - mega gratulacje kochana urodziłaś kawał kobietki , jesteś wielka , czekamy na wieści i relację ;) - chciałam zrobić duże literki i na czerwono ,ale od paru dni jak najeżdżam na kolor lub rozmiar liter to nie mogę wybrać bo mi znika.

Karola - to zupełnie zrozumiałe kochana , ja miałam u siebie 3 małe kobietki najmłodsza 8 lat ma i nie miałam siły pod koniec dnia ,a Twoja mała jest malutka jeszcze i potrzebuje dużo uwagi , nic dziwnego ,że padasz wieczorem , widziałaś może program " o matko" na tvn style chyba leciał , była chyba mowa o samopoczuciu kobiety w ciąży , piszę chyba bo usiłowałam słuchać ,a mąż czegoś na laptopie słuchał i słyszałam piąte przez dziesiąte ,ale ,że ogólnie od kobiet w ciąży się wymaga ,aby były zawsze uśmiechnięte, zadowolone, żeby były idealnymi gospodyniami , kochankami , żonami ,a tak się czasem nie da bo ciąża to piękny stan ,ale to nie znaczy ,że ma być banan 24godziny na dobę na buzi , jakieś seksowne ciuszki i wymyślne pozycje , także wiesz , dodatkowo jak nas coś kłuje , pobolewa itd to człowiek też inaczej się czuje, najważniejsze ,że wszystko gra i jesteś spokojniejsza prawda?No to teraz luz blues odpoczywaj sobie kiedy możesz , a ja mam czasem stresa na mieście wiecie ?
Jak np się nachodzę i mi coś tam wycieka i robi mi się ciepło TAM :zawstydzona/y: w domu to idę do wc i sprawdzam ,a na mieście nie ma takiej opcji , to jest silniejsze ode mnie ta myśl co to może być ??? a potem okazuje się ,że to moje śluzy albo luteina.

reklama
Nisiao Gratulacje!!!! Piękny dzidziolek!♥

Jaro tak testowałam i negatyw. Jednak @ nadal nie ma, ciągnie, kłuje mnie codziennie w brzuszku,
jajnikach.Sutki mam dalej strasznie tkliwe.
Tak sobie dzis myślałam i od kiedy poroniłam mój
1 cykl trwał 38 dni, później 53, a teraz juz 37 dc i bądź tu człowieku mądry. Jak zawsze
miałam jak w zegarku co równy miesiąc dopóki w ciąże nie zaszłam, więc ja już sama nie wiem
kiedy powinnam dostać @. Temp z dziś 36,7.

Dobranoc!

nisiao gratulacje :-):-) doczekałaś się swojego cudu :tak: dużo zdrowia dla Was:-)

ja w ciągu dnia doczytam co u Was bo odrobinę zabiegana jestem :-) i mam troszkę do doczytania :happy2:pozdrowionka

kobietko ja tak miałam wczoraj jak od gina wracałam...tak mi sie ciepło zrobiło i też sie zaczęłam zastanawiać co sie dzieje...nie oglądałam tego programu o którym piszesz.generalnie mało oglądam tv,szczególnie w dzień jak mała się bawi w salonie.nie chce żeby za bardzo lukała w telewizor.u nas wszystko jest jasne.mąż wie jaki mam stosunek do seksu teraz i jemu to nie przeszkadza.okazujemy sobie miłość w inny spob i chyba tez jest ok.przynajmniej sie nie skarżył,a sam ostatnio powiedział,że woli nie ryzykować i jak będe sama gotowa to wtedy się pokochamy.

magda88 jak u was kochana???

Karola - ten program jest emitowany co wtorek o 21:25 , w następnym programie będzie o tym jak mężczyźni znoszą ciążę swoich partnerek.Wcześniej było co robić aby unikać cukrzycy ciążowej , są fajne porady polecam tvn style wtorek 21:25:tak:.

reklama
Do góry