reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

malgonia, :-( ja też za każdym razem widziałam serduszka a później już nie... 2014 będzie należał do nas;-)

eve, GRATULUJĘ :-);-):-) Szybkiego powrotu do domku i do formy życzę !!!

mamusiasynka ???

maqa, co u Ciebie?

hona, wpadaj z newsami częściej :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
hej ja po wizycie, u mnie ok, szyjka ma 2,5 cm ( pora sie ruszyc z kanapy)< moja Gwiazdka wazy ponad 2200g ale jest ulozona twarzyczkowa, musi przygiac glowkę bo tak sie nie urodzi........i dostałam leki na cisnienie bo mam wysokie..........

Mamusia synka to ułożenie może sie zminić,ciekawa jestem czy moja mala ma dobra pozycje,gin nic nie mówil na ten temat,mowi że ok.Z csnieniem to ja mam skoki ale wlasnie tak mniej wiecej 145 na 90 raz tylko miałam 154 na 110.
Trzeba mierzyć,dobrze że masz to pod kontrolą i stosowne leki będziesz brała.
Dobrze,że z małą wszystko ok.

Mam pytanie,jak mam leukocyty 3-5 to jest to jeszcze dopuszczalny wynik w moczu??

Katherine i Eve - gratulacje !

One MoreTime, a u Ciebie znaleziono przyczynę niepowodzeń? Pomyliło mi się, to dzisiaj idę do lekarki po listę badań, nie wczoraj. Zobaczymy co mi podkreśli , bo wypisałam całą długaśną listę od Enyi .

reklama
onemoretime u mnie bez większych zmian, szykuję się na wiosnę :-) a teraz lekka dieta i trochę sportu :rofl2:
u Ciebie widzę też przystanek w tym temacie
Będzie dobrze - wierzę, że to dobry rok :cool2:

Do góry