reklama
eve kochana wielkie gratulacje,no proszę a wczoraj pisałysmy ktora następna obie na dziś miałysmy wizytę,slicznie że juz po wszystkim i jesteście zdrowi
Oj to ja po dzisiejszej wizycie nie wiem czy tak na dniach się cos zacznie,ginekolog badając szyjkę stwierdził,że moglabym nia obdzielić dwie kobiety,taka jest dluga itp.No cóż........
Termin mam na 14 stycznia i jako takich skurczy nic a nic-dziwnie.
Nie chcialabym przenosić.
Mąż uznal to jako przyzwolenie i robił sobie drinka na wyluzowanie bo jest coś ostatnio spięty ;-)
No a ja coż zawiedziona bo myślalam ,że mi powie ginekolog że już lada moment.
Tak to wygląda u mnie.

Oj to ja po dzisiejszej wizycie nie wiem czy tak na dniach się cos zacznie,ginekolog badając szyjkę stwierdził,że moglabym nia obdzielić dwie kobiety,taka jest dluga itp.No cóż........
Termin mam na 14 stycznia i jako takich skurczy nic a nic-dziwnie.
Nie chcialabym przenosić.
Mąż uznal to jako przyzwolenie i robił sobie drinka na wyluzowanie bo jest coś ostatnio spięty ;-)
No a ja coż zawiedziona bo myślalam ,że mi powie ginekolog że już lada moment.
Tak to wygląda u mnie.
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
eve gratulacje:-):-), dużo zdrowia dla Was 
nisiao cisza przed burzą jak u kat hehe

nisiao cisza przed burzą jak u kat hehe
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Eve wielkie gratulacje ! 

Ja się ostatnio nie udzielam, ale Was podczytuję. I teraz nie wiem kto zaczął tą wojnę o forum ale według mnie jest to własnie dla osób, które poroniły i jednak udało im sie zajść w ciąże, piszą tu wskazówki dla aniołkowych mam, mogą się tu wszyscy wyżalić a zawsze znajdą pocieczenie.

Ja się ostatnio nie udzielam, ale Was podczytuję. I teraz nie wiem kto zaczął tą wojnę o forum ale według mnie jest to własnie dla osób, które poroniły i jednak udało im sie zajść w ciąże, piszą tu wskazówki dla aniołkowych mam, mogą się tu wszyscy wyżalić a zawsze znajdą pocieczenie.
katherinne
Eve, super! Niech Ci mąż jakiś sernik albo inną szarlotkę szybciutko kupi 
CzekamyNaIgorka
Nisiao nawet nie wiesz kiedy się zacznie i jak szybko pojedziesz na porodówkę
Obyś szybko i bezboleśnie urodziła 

reklama