reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
katherinne nie martw sie na zapas bo niekiedy zdarza sie tak ze po porodzie miedniczka nerkowa samoistnie sie zmniejsza a niekiedy konieczna jest porada lekarza.Tak czy owak musisz to skontrolowac po porodzie USG wszystko wyjasni.Na pewno bedzie dobrze:tak: A ile konkretnie jest powiekszona?

Ostatnia edycja:
Pojęcia bladego nie mam, ile tego rozwarcia, ale chyba nie jakieś imponujące, skoro nie powiedziała. Dziwiła się tylko, że skurczy nie czuję żadnych. Czułam, potrafiły mnie obudzić, dopóki mi czop nie odszedł. Od tamtej pory (a to już kilka dni temu było) nic. Więc pewnie ta szyjka się wtedy rozwierała i od tamtej pory stoi w miejscu. Poza tym z małym wszystko ok, jakieś 2800 ma prawdopodobnie, ale ciężko go było porządnie pomierzyć bo łebek ma już za nisko i kość moja utrudnia sprawę, nóg nie chciał pokazać. W każdym razie o żadnej makrosomii mowy nie ma na szczęście. Przepływy ok, łożysko III stopnia dojrzałości, ale ładne, chyba cukrzyca nie namieszała za dużo (choć dziś zaliczyłam wynik z kosmosu, nie było mojego chlebka, kupiłam jakiś inny o obniżonym indeksie IG i chyba jednak zbytnio obniżony ten cały indeks nie jest...). Wróży mi ginka, że nie dotrwam tygodnia, ale gdybym dotrwała, każe już jeździć do szpitala na ktg min. raz w tygodniu. Wolałabym, żeby jej proroctwo się spełniło. Ale wróżyła, że przed porodem się już nie zdążymy zobaczyć i jak widać była marną wróżką ;)

Edytka, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kat, ale miałaś przejścia :-) oby się u Ciebie nie spełniło " jaki Nowy Rok, taki cały rok" :shocked2: skończyło się dobrze, ale co przeżyłaś to Twoje... czekamy niecierpliwie na Twojego synka;-)

Aschlee, ja czuje, ze będzie dobrze. W ogóle się nie przejelam. A teraz czytam jeszcze, ze po pierwszym prawdziwym siusiu często przechodzi, wiec zakładam, ze tak wlasnie będziee w naszym przypadku. Bo po co zakładać zle rzeczy? :)

Pewnie ze tak podobno tego typu schorzenia czesto sie zdarzaja i tak jak mowisz po pierwszym wysikaniu sie dzidziusia wszystko wraca do normy.Na pewno tak bedzie:tak: nie ma innej opcji

Ktherinne super że wizyta udana i z maluszkiem wszystko dobrze.No to do Tygodnia Cię zlapie...:-)

Jutro ide na badania,cisnienie 153 na 89 ja nie wiem,czuje się dobrze a tu taki numer.
rbie też inne badania...

Robią mi się czerwone ręce i uda zaczerwienione,wapno lykam i nic,ja nie wiem o co chodzi z tą moja skora....
Czy to wszystko ok.
Ciekawe ile moja mała wazy,wizyta 8 stycznia.

Pytalam ginekologa o ten moj gbs,nie wiadomo czy to z pochwy czy odbytu ...

reklama
Do góry