Tekla kciuki wielkie za betę,ja cie ,ale super dwie krechy
GRATULUJĘ! daj znać jak po becie.
Kat poxno wracasz z tej pracy,jak dajesz radę??ja też zauwazylam ostatnio wlasnie chyba po kapieli,że strasznie sie pocę az sie zastanawialam czy to nie wina tarczycy
Co do pani gin..to nie wiem sama bym sie zastanawiala nad zmienianiem,ale z drugiej strony jeśli to takie jednorazowe było...
eve
przechlapane z tym cukrem,zeby to unormować....do poniedzialku juz blisko,wierzę że z maluszkiem bedzie dobrze i rosnie jak trzeba
Ja po wizycie wczorajszej o 21 mialam
Okazalo sie ,że jednak mialam w pochwie bakterie,ktore juz tam musialy byc jakis czas,także to nie jest swieza sprawa.No i wyglada to tak,że to przeziebienie to jednak dobrze że bylo,bo dzieki temu zaczelam leczyc sie antybiotykiem i juz nieswiadomie za jednym zamachem leczylam stan zapalny drog intymnych,tak mi gin powiedzial jak uslyszal ze leczylam sie antybiotykiem,to juz mi nic nie dawal na bakterie.To one wywolywaly skurcze i szyjka lekko sie skracala jak sie okazalo.
faktycznie jak zaczelam sie leczyc--a wynikow z posiewu nie znalam jeszcze- to skurcze w dwa dni sie uspkoily takze nospy tez nie biore. już antybiotyk dzis wzielam ostatni raz.
Malutka waży 1000g i trochę,ale podobno jak na ten tydzien to dobrze,serduszko bije miarowo ulozona jest posladkami do na dól,czyli dlatego w dole takie podkopywanie czesciej czuje
Wyniki moje z krwi na choleostaze-bo te ciśnienie mialam alarmujące-wyszly ok kwas moczowy ok i keratynina czy jakos tak tez ok jedynie mam żelazo brać