reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena tak mi przykro... Mam nadzieję, że jeszcze uda się jej z tego wyjść i będzie wszystko dobrze! Różne historie już tu czytałam i wiele najczarniejszych wizji kończyło się pomyślnie. Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. Trzymaj się kochana :*

reklama
LENA ja pier...no nie wierze!Co jest do cholery?!Kiedy kolejna wizyta?Nie mieści mi się to w głowie,że kolejny raz miałabyś...Nawet nie chce o tym myśleć...

ja po wizycie. bedzie chłopczyk ma 430 gramów i odpowiada 21t3d ciazy. serduszko bije 160 ale sie wiercił, wszystkie pomiary w normie wg lekarza. mam dalej lezec i sie nie przemęczac i brac leki. bedzie pare dni spokoju a potem znow pewnie cos mnie zaboli i bede rozmyslac, ale tak to juz jest, ze człowiek się martwi wszystkim. oby do przodu.

Witam,
Ja w nocy przeżylam chwile grozy. Dostałam skurczy co 10min. Wcześniej też miewałam,ale rzadsze i nie regularne. Wziełam nospe i końską dawke magnezu i wkońcu przeszło. Mam nadzieje,że jak wstane to sytuacja się nie powtórzy. Dzisiaj mam w planach spakowanie torby i w miare możliwości będe leże.
Zaraz wyprawie Alusie do przedszkola,zjem coś i zalegam w łóżku.

Eve gratuluje synka. Chłopaki są fajne;)

Loi kciuki za wizyte!

Nisiao jak Cię niepokoi to ciśnienie to może zadzwoń do gina? Ja z niskociśmieniowców więc nie bardzo się znam.

U Nas dziś jesiennie. Szaro,buro. Aż niechce się wychodzić z ciepłego łóżka. Ja znowu obudziłam się z bólem głowy. Już któŕyś dzień z rzędu.

reklama
Noc łatwa nie byla i owszem.. pobudka co godzinę, dwie. No i oczywiscie zawsze budzilam sie na plecach..

Agnieszka, kiedy masz wizyte? Fajnie jakby Filip wytrzymał jeszcze ze 3 tygodnie, co nie?
Jak tak napisałas, to się wystraszyłam:-D:baffled: teraz to i ja chyba musze przyspieszyc z przygotowaniami, bo tu niby jeszcze rowne 7 tygodni mi zostalo, ale co jak Hania tak ze 3 wczesniej sie wypakuje:szok::szok:

Do góry