Lena tak mi przykro... Mam nadzieję, że jeszcze uda się jej z tego wyjść i będzie wszystko dobrze! Różne historie już tu czytałam i wiele najczarniejszych wizji kończyło się pomyślnie. Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. Trzymaj się kochana :*
reklama
Lena2405
Fanka BB :)
Nic juz nie da sie zrobic... Nic nie urosla...mam czekac az moj organizm sam sie podda i przestanie karmic dziecko nie wiem... Przede mna raczej porod zas niemy:-((((
agnieszkaala
Lena Boże tak bardzo mi przykro Mała wielkościowo jest na który tydzień ciąży? Nie da się nic więcej zrobić? Leki? Poprawa przepływów? Trzymaj się Kochana, bardzo mocno Cię tule!!!! Jestem z Tobą calym sercem!!!
eve.85
ja po wizycie. bedzie chłopczyk ma 430 gramów i odpowiada 21t3d ciazy. serduszko bije 160 ale sie wiercił, wszystkie pomiary w normie wg lekarza. mam dalej lezec i sie nie przemęczac i brac leki. bedzie pare dni spokoju a potem znow pewnie cos mnie zaboli i bede rozmyslac, ale tak to juz jest, ze człowiek się martwi wszystkim. oby do przodu.
agnieszkaala
Witam,
Ja w nocy przeżylam chwile grozy. Dostałam skurczy co 10min. Wcześniej też miewałam,ale rzadsze i nie regularne. Wziełam nospe i końską dawke magnezu i wkońcu przeszło. Mam nadzieje,że jak wstane to sytuacja się nie powtórzy. Dzisiaj mam w planach spakowanie torby i w miare możliwości będe leże.
Zaraz wyprawie Alusie do przedszkola,zjem coś i zalegam w łóżku.
Eve gratuluje synka. Chłopaki są fajne
Loi kciuki za wizyte!
Nisiao jak Cię niepokoi to ciśnienie to może zadzwoń do gina? Ja z niskociśmieniowców więc nie bardzo się znam.
U Nas dziś jesiennie. Szaro,buro. Aż niechce się wychodzić z ciepłego łóżka. Ja znowu obudziłam się z bólem głowy. Już któŕyś dzień z rzędu.
Ja w nocy przeżylam chwile grozy. Dostałam skurczy co 10min. Wcześniej też miewałam,ale rzadsze i nie regularne. Wziełam nospe i końską dawke magnezu i wkońcu przeszło. Mam nadzieje,że jak wstane to sytuacja się nie powtórzy. Dzisiaj mam w planach spakowanie torby i w miare możliwości będe leże.
Zaraz wyprawie Alusie do przedszkola,zjem coś i zalegam w łóżku.
Eve gratuluje synka. Chłopaki są fajne
Loi kciuki za wizyte!
Nisiao jak Cię niepokoi to ciśnienie to może zadzwoń do gina? Ja z niskociśmieniowców więc nie bardzo się znam.
U Nas dziś jesiennie. Szaro,buro. Aż niechce się wychodzić z ciepłego łóżka. Ja znowu obudziłam się z bólem głowy. Już któŕyś dzień z rzędu.
reklama
Noc łatwa nie byla i owszem.. pobudka co godzinę, dwie. No i oczywiscie zawsze budzilam sie na plecach..
Agnieszka, kiedy masz wizyte? Fajnie jakby Filip wytrzymał jeszcze ze 3 tygodnie, co nie?
Jak tak napisałas, to się wystraszyłam teraz to i ja chyba musze przyspieszyc z przygotowaniami, bo tu niby jeszcze rowne 7 tygodni mi zostalo, ale co jak Hania tak ze 3 wczesniej sie wypakuje
Agnieszka, kiedy masz wizyte? Fajnie jakby Filip wytrzymał jeszcze ze 3 tygodnie, co nie?
Jak tak napisałas, to się wystraszyłam teraz to i ja chyba musze przyspieszyc z przygotowaniami, bo tu niby jeszcze rowne 7 tygodni mi zostalo, ale co jak Hania tak ze 3 wczesniej sie wypakuje