reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hallo.

matita-gratulacje:-)

loi,kwiatuszek-ja,tez Was widziałam na FB,LOI zdjecie Cie zdradzilo:tak:

czytam was dziennie,ale mało co się udzielam,bo za bardzo nie mam co pisać.Od 16ego mam 4tygodnie urlopu:-):rofl2: ciesze się bardzo.Dziewczyny ja nie będę podchodzić do IUI tylko do ICSI boje się jak cholera.

Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko u nas ponad 30 stopni ciepla jest od dzisiaj:-):-)

reklama
Dulano powodzenia :-) trzymam mocno kciuki &&&&

Loi doswiadczylam takich humorow po 30 tc, trzymalo mnie do porodu ;-)

Matita owszem, wczesna ciąża a i każda kobieta ma inny zestaw objawów :tak:

Karola mówiłaś o ewentualnej ciąży lekarzowi? Z tego co widzialam u mamy bo to miała trochę to boli.. Skończyło się laparo.

Pleni jak dobrze że mimo obowiązków zaglądasz na forum i odp. Jesteś niezastąpiona!
Loi co do anonimowości... Ja na początku balam się że ktoś znajomy mnie zobaczy n forum. Bałam się komukolwiek mówić o tym że poroniłam. Nie wiem czy to był wstyd czy strach. Nie umiem tego określić. I przełamałam sie niedawno. Jak agnieszkaala pojawila sie na forum i zaproponowała żebyśmy pokazały swoje zdjęcia. I mam do niej jakiś sentyment:tak: uwielbiam czytać jej posty, śledze co u niej. Może też dlatego że jak ja była sądeczanką. Czytam codziennie, nie zawsze odpisuje bo mała terrorystka ma czujnik. I jak mama pisze ona się budzi:crazy::szok::-D

hej

Kurczatko w przedszkolu a ja się nudzę i mam wyrzuty sumienia ze go zawożę do przedszkola a sama w domu siedzę tylko, ze on by ze mną sie nudził a tam ma kolegów............... ehhhhhhhh

Żle spie w nocy, dzisiaj było mi jakos cięzko, jakby mi ktos na brzuchu polożył płyte chodnikową........

ciekawe jak tam ASTA????

loi czy dam???? no muszę....nie wiem co wyjdzie w poniedziałej na usg,czy są kamienie czy nie,ale inaczej nie mogę postąpić,bo jesli mogę być w ciąży to nie bedę az tak ryzykować...tylko ten cholerny ból...:crazy:...as no tak tylko,ze ja nie była bym tego taka pewna...przeciez to są leki ktore mogą zaszkodzić,a w jakim stopniu mi pomogą jeśli pobiorę je tylko np 2 tygodnie???? a pozatym ja nie jestem normalną kobieta,która ciaze przechodzi książkowo...pleni nie nie mówiłam...:no:...boli jak cholera...

reklama
Do góry