reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Magda88 wiem, że waga często różni się przy urodzeniu, przy Norbercie dwóch różnych lekarzy wyliczyło wagę na 3100g (mój gin i w szpitalu przed cc) a mały urodził się 2800g, ale to był 39tydzień, teraz zapowiada się, że córeczka będzie większa, mam nadzieję tylko, że nie będzie ważyć 4100g tak jak ja :p

U mnie synek wazy na dzien dzisiejszy 2940 g. Bylam dzis u gina i szyjka pomalu sie skraca ma jakies 15 mm i jest splaszczona , lekarz mowi ze juz przygotowuje sie do porodu:szok: jak ten czas szybko leci.. przeraza mnie to.

dziewczyny, chciałabym dla własnego spokoju zrobić jeszcze jeden test, czy fakt, że biorę luteinę może zafałszować wynik?

matita luteina nie ma wpływu na wynik testu ciążowego.

Dziewczyny, ale fajnie patrzeć na te Wasze pędzące suwaczki. Boję się tylko, że znikniecie stąd jak może kiedyś i mnie się uda :( Bo ja tak codziennie Was czytam i w sumie nie piszę, bo o czym ? Ale jestem z Wami i o każdej myślę ciepło :)

U mnie 8dc, jutro idę do lekarza. Jestem bardzo ciekawa co zadecyduje. Mam nadzieję, że dostanę skierowanie na kolejny monitoring i da mi coś na przedłużenie fazy lutealnej. Bo chyba CLO nie ma sensu, skoro pęcherzyki rosną i pękają. No nie wiem. Trzymajcie kciuki jutro o 17.40 :)

Pozdrawiam Was strasznie moooocno. Wszystkie czytam i wszystkim kibicuję :)

joaro mocno trzymam kciuki &&&&. zniknie trochę dziewczyn z cpp jak się rozpakują, loi, juchu, kat, dorotka, agnieszkaala, nisiao - trochę dziewczyn ubędzie.. będzie zaglądanie jak będzie czas, a z noworodkiem i potem niemowlakiem to niełatwe zadanie, zależy jeszcze czy dzieci spokojne będą czy płaczliwe. to naturalna kolej rzeczy, Ty też zajdziesz a potem znikniesz, tyle dziewczyn tu było i już się nie odzywają bo się rozpakowały i "zmieniły się priorytety";-) sama zobaczysz :tak::-)

nisiao Zojka przesłania mi cały świat (stertą pieluch :-D między innymi;-)) ale to prawda, jest bardzo absorbująca, nie idzie na kompromisy, jak za długo idę do niej z cycem to oburzona pokrzykuje wysuwając dolną wargę do przodu jakby chciała powiedzieć, że się guzdrzę :-D:baffled: kochana słodziara.

juchu ładna waga, kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&&

matita rób nawet kilka na pamiątkę;-), lutka nie przeszkadza.

kobietko &&&&:-)

asta &&&& daj znać co u Was.

angel, katka, tekla co u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
witam się czwartkowo:happy2:.

u nas piękny dzień się zapowiada.ciepło ma być i juz od rana słoneczko nas obudziło.Ala ostro wstaje i stawia po kilka kroczków.wczoraj sie przewróciła i uderzyła policzkiem w podłoge,spłakała się biedna,ale niestety takie sytuacje są wpisane w ten etap...:sorry2:.wczoraj tez mój mąż zapisał sie na prawo jazdy kat.c.chce je zrobić i w styczniu zmienić pracę,aby lepiej nam się żyło.chociaz teraz po powrocie z UK też nie jest źle,bo znalazł dobra prace,zarabia 2,300,ale dla niego to mało...zresztą wczoraj się troche popsztykaliśmy,bo dowiedziałam się,ze powiedział swojej kuzynce,ze jeśli mu braknie na prawko to bedzie chciał w nast.roq wyjechać do UK tylko na sezon na jakieś 3,4msc no i się pokłóciliśmy,bo temat miał być zamkniety,a po drugie rozmawia o takich sprawach z kimś innym,a nie z własną żoną...:crazy::no:

kobietko nio to &&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka.mam nadzieje,ze szybko pójdzie;-):-).juchu nio dzidzia ładnie sie rozwija,waga tez ładna.przyjdzie czas to wyjdzie:tak:.nisiao to skoro twoja sis tez zaciążona to mama pewnie szczęśliwa,ze zostanie podwójną babcią???:-).dorotka teraz to juz bezpieczny czas.ja tez rodziłam w 37tc,a moja niunia ważyła 2610kg.pleni bardzo lubie czytać twoje posty jak piszesz o małej...tak długo na nią czekaliście.pamietam jak sie znalazłam na forum to byłas na kiepskim etapie jeśli chodzi o starania,poźniej sie udało,ale było źle,aż tu jest mała Zoja,która urośnie ci zanim się obejrzysz:confused::happy2:.jest takim cudem tu na cpp,zreszta jak większość dzieci...

Do góry