reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Loi foto na tęczy po burzy, tam wstawiamy fotki naszych maluszków :-)

Karola gratki dla Ali, uściskaj ją mocno:tak:

Wracamy od pediatry, dostałam debridat dla małej, wysypka to reakcja skórna, nie wygląda chorobowo :happy:

Jestem wrocilam z mojego krotkiego wyjazdu,było na oczątku weselnie potem odpoczynek ze znajomymi,ale pozytywnie wszystko.
Doczytywalam Was cos niecoś.
Matita ogromne gratulacje ciazy,naprawdę bóle brzucha takie jeszcze będą trqać także sie nie martw,ja czasem do dziś mam takie w pojedyńcze dni,troszke minie zanim oswoisz sie z nowa sytuacją,mimo wszystko jest to zawsze zaskoczenie i sa pewne obawyale trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :tak:cieszę się bardzo ,że sie udało
Lena to co czytalam wygląda na to ,że lekarze sa nastawieni sceptycznie kurcze ,nie sądzilam że ten wzrost matakie duze znaczenie mysalam ze jedne dzieciaczki maja wiecej mniej wagi,to czekanie jest straszne.Mam nadzieje,ze to wszystko tylko groźnie brzmi a nie bedzie w tak naprawdę źle.....
Ktherinne a Ty kurcze mialas tez nie fają sytuację,dziecątko narobiło Tobie stracha,dobrze że wszystko jest wporzątku kochana,odpoczywaj ile sie da.....
Pleni jak milo że sie pojawiasz,kurcze teraz juz nie masz głowy i czasu na forum,ale dobrze że malutka dobrze sie rozwija i sobie radziice.
Karola gratulacje dla Ali,świetnie że aczela juz chodzic,teraz jak zapoznaje świat z nowej perspektywy,ciezko będzie nadążyc za nia ;-)

Ja po weselu i wczasach zadowolona,musze powiedzieć że rewelacyjnie sie czulam,powiwetrze mi sluzylo i naprawde balam sie tego wyjazdu,ze bede lezec itp a tu kurcze nawet na tance starczylo sily,wiadomo że nie szalalam za mocno,ale wytzymalam dlugo.Dzidziolek tak szalal w brzuszku,pewnie bylo przerazone skad takie dzwieki i te ruchy mamusi,że pol nocy szalalo a potem i nad ranem jeszcze.No a potem dziwna cisza ze zaczelam sie martwic czy cos zlego sie nie stalo z dzieciaczkiem.Po weselu juz bulo bardzo spokojne ledwo wyczuwalneże naprawde do dzis sie martwie czy jest ok,no ale z drugiej strony to jak jestem w domu to nie mam az tyle ruchu co teraz mialam i maluch w szoku :D

Dziś mam wizyte wieczorem,martwie sie troche czy wszystko jest ok.
Opuchlizna stop nieco zeszla,wczesniej byla masakra,teraz jest juz dobrze w miare.

Ostatnia edycja:
karola gratki dla Ali

dulano trzymam kciuki, żeby się udało &&&

Dziś miałam wizytę, mała waży 3000g. W dwa tygodnie o 0,5 kg więcej:szok:. A tak poza tym to szyjka zamknięta i długa i na poród się nie zapowiada.

Loi - wydaje mi się ,że ta moja @ trwa wiecznie ;-)jeszcze sobie nie poszła ,a ja nie chcę Wam marudzić i podczytuję czekam w ukryciu jak przyczajony tygrys :-):-):-)kiedy się zacznie działanie :-D:-D

reklama
Juchu super waga:) dziewczynka zdrowo rosnie :) poród coraz bliżej

Moja sis miaa termin na dziś i nic.Lekarz powiedzial jej że jak do 12 nic nie zacznie sie dziac to na wywolanie.
Kurcze cos wisi w powietrzu bo jakos innej znajomej dziecko też sie ociaga.Dobrze by bylo gdyby juz maluch chcial wyjść na świat,ja to sie boje takiego przenoszenia po terminie....

A u mnie wizyta ok,maluszka,bo to na 100% dziewczynka,nasza Kinia,wazy 406g wszystko jest wporządku,wymiary i wiek,także uffffff

Do góry