kwiatuszku nie boje się...wiesz chce miec drugie dziecko,a nawet i trzecie:-):-),ale nie teraz...ale jak wiadomo życie weryfikuje nasze plany takze...jak bedzie to bedzie a jak nie to świadomie z planem za 2,3 lata...frida to jest aspirator tylko,ze taki"ręczny".nie elektryczny.ja wlasnie taki stosuje.
as widzisz nie wpadłam na to,ze katar moze byc spowodowany ząbkowaniem...zawsze zwalam to na przeziebienie
...co do śluzu to moze masz racje,ale u mnie tego śluzu jest zawsze bardzo mało co przeszkadza mi w interpretacji kiedy sa te dni...w kazdym badz razie zapach takze mnie zbił z tropu.16,17go powinnam miec@ zobaczymy.
pisalam wczesniej,ze chyba owu mialam 1go,bo dzis tez mam tak jak tego dnia tzn pobolewa mnie podbrzusze w kierunku lewego jajnikai dzis owu moglaby byc bardziej prawdopodobna,bo w tam tym msc tez tak była.
a ogolnie bylismy wczoraj z Alą u neurologa w sprawie tego przekrzywiania głowy na prawo.kazała to nagrać co bedzie trudne,bo Ala juz coraz rzadziej tak robi i na 16go mamy jechac na EEG na 18.30 i kazala nam "przetrzymać" ja caly dzien bez spania
no chyba chora jakas...niby jak ja mam to zrobic???? oczy na zapałki??? wiem,ze podczas badania nie moze sie ruszać,ale jak mam wytłumaczyc roczniakowi,ze ma nie spac??? ehh...
kat &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i daj znac co powiedzieli...
agnieszkaala nie to,ze nie chce...nie planuje.moze tak.jesli bede to ok nie bedzie tragedi jakos mam nadzieje sobie poradzimy.głownie chodzi o to,zeby Ala byla starsza,zebym az tyle nie musiala przy niej robic co teraz,nosic itd,bo jesli znowu przyjdzie mi lezec to kto sie nia zajmie??? oto sie rozchodzi.jesli ktos dalby mi gwarancje,ze nie bede miala takich problemow jak z nia,ze bede mogla byc aktywna itd to nie ma problemu.moge byc w ciazy.ale nikt mi nie da tej gwarancji i zapewne moze byc tak jak z nia,a nie chce zeby czula sie zaniedbana.ciesze sie,ze z mezem lepiej.u nas tez jest dobrze.