dzien dobry.
kwiatuszku my ostatnio juz drugi raz walczyłysmy z katarem.czyszczenie noska aspiratorem do tego psikanie czyms dla dzieci na katarek plus maść majerankowa pod nosek zeby strupków nie było.ja podawalam jesio LIPOMAL tak profilaktycznie,ale to dla dzieci od 1rż i 3 dni i po katarze nie ma śladu.
matita gratuluje:-).
dziewczyny jak teraz to przeczytacie to padniecie
...wczoraj przytulaliśmy sie z mężem...nic nowego tak...ale sądze,ze mu sie "wymsknęło" co nie co...
...tzn on twierdzi,ze nie,ze zdążył wyjść,ale zaraz po coś poleciało mi po nodze,a jak poszłam do wc odrazu,podtarłam się-przepraszam,ze tak obrazowo-i powąchałam to ewidentnie czułam zapach spermy
...pierwszy raz sie tak zdażyło....prowadze obserwacje,są to dni płodne.owu mialam chyba 1go tak sądzę,bo bolało mnie całe podbrzusze tak jakby od jajnika promieniowało...zawsze sie tak kochamy,maz zawsze zdaża...teraz tez tak twierdzi,ale ja nie jestem tego taka pewna...na prezerwatywy jestem uczulona,tabletek brać nie moge wiec od zawsze sie tak kochamy...no i klops.wiem,wiem pewnie zaraz usłysze,ze po co sie kochałam jak mam płodne,ale kurcze wczesniej tez mialam i do niczego nie dochodzilo,bo nigdy taka sytuacja nie miala miejsca...nie wiem co myslec...chyba tylko czekac...