reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Loi nie wiem czy Ciebie ale jak zobaczyłam zdjcie od razu o Tobie pomyślałam. Nie dodawałaś komentarza pod zdjciem Alicji Karoli?:tak:
Dobra teraz jestem pewna bo masz nawet takie same zdjęcie w awatarze jak na fb :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, no i zaczęło się dręczenie samej siebie i myślenie... jak byłam ostatnio u mojego ginekologa to kazał mi przyjść jak będzie test z dwoma kreskami, niestety najbliższy termin do niego to 19 września, udało mi się umówić do innego, co by luteinę/dupka dostać chociaż, ale to i tak dopiero za tydzień. Nie wiem czy mogę tyle czekać :no: ale jak inaczej mogłabym tą receptę zdobyć? :-:)-(

Witam przepraszam że ją tak i sobie.teraz byłam na weselu.trochę potanczylam ale bez szaleństw.wczoraj nie zauważyłam po weselu ale dziś dwa dni po weselu zauważyłam że mam kostki opuchniete i to trzyma się cały dzień.bije się czy to nie świadczy i zatruciu ciazowym

Kwiatuszek, tak to ja:-D

Nisiao, a moze po prostu zmeczylas organizm. Wczesniej sie duzo oszczedzałaś, wiec teraz najmniejszy wysiłek spowodował tę opuchliznę. Odpoczywaj, nogi do gory, postaraj sie jakos tak ułozyc na lewym boku, zeby stpy w gorze byly. A jak to nie pomoze, to dopiero do gina:tak:

Loi teraz jesteśmy na wyjeździe.w sumie ok się czuje.mało snu miałam ostatnio spanie po 5 godzin pitwm 6godzin.martwię się.mizerna jak jutro rano nie będzie poprawy to dzwonić do Gina ci jeśli to ciazowe zatrucie

Dziewczyny, czy ta cala grzybica to jest groźna dla mojego malucha? Może mu zaszkodzić? Mam przeczucie, ze ten cały gynoxin to nie pomógł i ze zanosi się na dluga walkę... :/ Trochę się boje.

reklama
katherinne grzybica często jest w ciąży i jak leczona to nie zagraża dziecku. Ja w pierwszej ciąży miałam grzybicę, najpierw miałam jakieś globulki na 7 dni i nie pomogły, a potem dostałam tabletki dowcipne, które po włożeniu tak jakby buzowały (tak jak wapno w wodzie) i bolało jak diabli i dopiero one pomogły.

Pożalę wam się, spać mi się chce a zasnąć nie umiem, po dwóch godzinach walki o zaśnięcie wstałam i odpaliłam laptopa, a jutro znów jak zombie będę wyglądać.:-(

Do góry