reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Matita już gratulowałam na staraczkach - i jeszcze raz gratuluję!!!!!!!!!!!! nie taka blada ta Twoja kreseczka ;D ale się cieszę ;D

Neta81 co za @ wredna..... trzymam kciuki za wrzesień &&&&&& ja oczekuje @ dziś mam 36dc I NIC!!! rano test negatywny... już się zaczynam martwić. Jak do końca tygodnia @ się nie pojawi dzwonię umówić się do gina. Już by mogła przyleźć... jak się przełamałam i rozpoczęłam starania to mi się tak cykl pochrzanił. Dziś to mi się chce płakać na maxa przez to. Do lipca wszystko super pięknie jak w zegarku, a teraz nie wiem co mi się porobiło. Oczywiście nie nastawiałam się, że w 1 cyklu się uda, ale dlaczego od razu musiało się rozregulować jak podjęliśmy próbę? Jak zawsze pod górkę... Wiem, że niektórym dziewczyną testy późno wychodziły, że owu mogła się przesunąć, ale jakoś nie jestem przekonana że i w moim wypadku tak jest.
A nasza kochana Katka jest na urlopie.

Asta
&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Tekla, dziękuję Ci bardzo. U mnie dziś 37 dzień cyklu. Może u Ciebie też będą jeszcze II kreseczki - bardzo mocno trzymam kciuki. Ale wizyta u gina nie zaszkodzi na pewno.

Kochane, dziękuję Wam bardzo za miłe słowa!!!!!

Tekla, mysle, ze wszystko jeszcze przed Toba, moze za 2 dni test wyjdzie pozytywny:-D

U mnie bardzo dobrze:-D Hania waży ok 1887g, wszelkie przepływy są książkowe:-D , mała leży głowka w dół, ale jeszcze jakos po skosie, wymiary prawidłowe, szyjka zamknieta, no i nius dnia, rodzę 29 października, no chyba że Hania zdecyduje, ze woli wczesniej:-D

dzięki dziewczynki :)
wiecie co cieszę się bardzo na prawdę ,ale obudził się też strach ,ale nie zrezygnuję za długo na to czekałam i za dużo przeszłam żeby teraz się poddać także jak sobie pójdzie @ to bierzemy się za przyjemne spędzanie czasu tak to ujmę no i pożyteczne spędzanie czasu mam nadzieję ;p

Kobietka, rozumiem Twoj strach, kazda tutaj to przerabiała.. wiadomo, boimy sie, kiedy sie uda, czy sie uda, jak ciąża będzie przebiegała.. wierzę, ze szybko Wam sie uda i za 4 tygodnie pokazesz piekne grube krechy jak Matita dzisiaj:-D

Matita jak rano zobaczylam Twój test, to aż odgrzebałam swoje testy jak robiłam w ciązy z Oliwką:tak: aż mi się łezka w oku zakręciła:zawstydzona/y::tak:
Loi już niedługo:szok::-):happy2: a będziesz rodzić sn czy cc?
Kobietka za Ciebie nieustanne &&&&
Agnieszkaala już niedługo! I będziesz narzekać że nie ogarniasz dwojki:-D:rofl2::-) jak z M?

Hej, witam się również w tym wątku ;-)
Ja również po poronieniu (31.07.2013) w 8tc ale niestety skończyło się laparotomią, czy któraś z Was miała to robione?
Usłyszałam od lekarza że na następne starania czasami czeka się do roku czasu, a ja się z początku nastawiłam na te 3-6 mcy, będę wdzięczna za info ;-)

mamusia synka pozdrowienia - ja też byłam na marcówkach 2014

reklama
Do góry