reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wchodzę rano a tu TAKIE wiadomości :szok::-)
Matita GRATULACJE
:-):-):-) spokojnej ciąży i samych radości, choć wiem że strach będzie Tobie jeszcze nie raz towarzyszył to wierzę że będzie wszystko dobrze

katherinne 20 tygodni :-) kiedy to zleciało? twój bociek już chyba nie zboczy z trasy, mam nadzieję że jest zaopatrzony w GPSa żeby trafić prosto w Twoje ramiona z Maluszkiem :-)

Neta ja też w zeszłym roku we wrześniu zaszłam... mam nadzieję że tobie też się teraz poszczęści, kciuki za wrześniowe staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

kobietko to JUŻ czas i na Ciebie, tak się cieszę :-) korzystajcie, tylko bez stresu a dwie kreseczki też nie długo się u Ciebie pojawią &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Loi za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja się cieszę że w czwartek wyjeżdżamy do Polski :-) jeszcze nie wiemy na 100% ale prawdopodobnie po 2 tyg w domu wrócimy tutaj, bo jest dużo pracy dla mojego M, dla mnie już mniej ale i tak wolę być z nim więc pojedziemy razem

pozdrowienia dla was

reklama
Matita gratulacje!!!!!!!!!!!! a kreska jest grubaaaaaaaśna ;-)

dziewczyny ja zdycham, 2 dni głowa mnie bardzo bolała i strasznie wymiotowałam, dziś od rana tez nie czuje się za dobrze :-( te rzygawki mnie wykończą :-( już nie mam siły na niccc, jestem wrakiem :baffled: idę leżeć :-(

ASTA powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kochane, oto moja blada kreseczka z dzisiejszego poranka... :tak:Zobacz załącznik 580561
To już nie jest blada kreseczka .Widać ,że beta już mega wysoka .
Nudnej ciąży bez żadnych sensacji Ci życzę !!!!

Loi kciuki za wizytę .
Dzień dobry dziewczynki

I zaczęła się szkoła ....:-D:-D:-D
Starszaki dziś od rana wyfrunęły i cisza nastała jak makiem zasiał ...
Jakoś tak nienormalnie się w domu zrobiło ...:-D:-D:-D:-D

Dziękuję Wam za te ciepłe słowa, jestem spanikowana, nie sądziłam, że w pierwszym cyklu starań się uda... Muszę szybciutko umówić się do gina i na betę i po luteinę... Jestem przerażona i przeszczęśliwa jednocześnie!!!!

dorotka ,juchu Wy już prawie na wylocie :)
Asta , trzymam &&&&&& powodzenia na porodówce :)
Neta , Kobietka , powodzenia we wrześniowych starankach , ja z nich mam Milana :)
Matita , wiedziałam , czułam że tak będzie ..... gratuluje ! czekałam tylko na ten test u Ciebie :)

Ależ Was dużo ciężarówek po 20tc , posypią się dzieciaki .... gratuluje wszystkim i pozdrawiam :)

reklama
Neta mam nadzieje, że wrzesień będzie Wasz!! A ja z każdym dniem czuje się słabiej. Dokuczają mi bóle pleców, brzucha, miednicy, ale takie uroki III trymestru. Chodze jak kaczka. Byle do października.
Kobietka za Ciebie też trzymam kciuki!!
Asta Kochana powodzenia jutro. Życze bezproblemowej cc i aby strach minął jak zobaczysz Małego! Czekamy na wieści!
Matita Kochana gratuluje!!! Życze bezproblemowej ciąży!
Loi kciuki za wizyte zaciśnięte!
Mamusia synka współczuje mdłości. Mnie też bardzo męczyły, mam nadzieje, ze szybko minął.

Do góry