witajcie
nisiao kochana nikt cie tu nie ma dosyc-ja nie mam
.rozumiem cie doskonale.pamietam jeszcze jak ja sie bałam bedac w ciazy...ale ty nie masz narazie podstaw.bedzie dobrze.
agnieszkaala ciesze sie,ze wyniki ok.co do pecherza małej nie wiem juz...jak narzie od pt próbuje pobrac jej mocz na posiew i nie daje rady...jak jej załoze ten woreczek to zaraz sie wierci,wstaje nic nie da kolo siebie zrobic,a jak załoze i zapne pampersa to i tak nasika jakos obok,a nie do środka...juz rece mi opadają...próbowalam wode przelewać zeby sie zesikała,stawialam ja na chwilke na płytkach no i nic nie działa...
prija hej co u was? jak mała???? kurcze jest cudna.ja juz ne pamietam jak Ala była taka malusia
.
magda88 ło matko...kurcze dobrze,ze odrazu pojechalas i,ze nic złego sie nie dzieje.
loi ach te hormonki
;-).
czarna jesli chodzi o kosmetyki to teraz bedziemy sprawdzać ATOPERAL BABY.nie ukrywam,ze dlatego,ze troche tańszy.do tej pory kupowalismy emolium i lipikar z la roche,ale skóra juz sie przyzwyczaiła i szału nie ma.teraz nastepny w kolejce jest własnie ten specyfik.w aptece za 33zł,a na allegro z apteki 23zł juz z wysyłka...