reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Katherinne oo to super,też tak czuję w dole brzucha czasem z boku wczoraj i dziś slabo,prawie nic.Wczoraj mnie ten brzuch bolal ale wzielam nospe na noc,po tym badaniu pewnie.No i super wiesci z pracą,trzymam kciuki :)
Te łożysko,raczej nie jest owodem do zmartwien,taka mam nadzieję...

reklama
Nisiao ja miałam na przedniej ścianie brzucha łożysko. I lekarz mi mówił że mogę słabiej czuć ruchy. Ale ja straszna chudzina jestem i czułam je dośc wyraźnie. Ale dr powiedział czy chuda czy nie można nie odczuwać wyraźnie ruchów.
Katherine &&&&&

kwiatuszek :( no to teraz jestem ciekawa czy te pukniecia to w tkim razie byly ruchy czy praca jelit.Ja z kolei mam co nieco na brzuszku,do chudych nie należę

Loi a ja wciąż mam ochotę na placki ziemniaczane, babkę lub kiszkę. I często zjadam :) Zgagę mam okropną bardzo często, bo mam refluks, ale mam dobre tabletki - Helicid. Mega pomagają :)

Gratuluje udanych wizyt:):)
Ja miałam tez wczoraj wizytę w szpitalu chciałam sprawdzić czy dziecko ma sie dobrze. Sprawdzili tetno detektorem i jest ok dzidzia ma 144 uderzenia na minute :) i kreci sie:) uffff i czuje ja spaceruje po brzuszku .... ulzyło mi....

Dzieki Dziewczyny :)

a teraz mam usg 29.08 a pozniej bardziej szczegółowe 12.09 w 24 tyg ocenia stan dziecka... ale staram sie byc dobrej mysli :)

nisiao ja mialam łozsko ulozone tak jak ty.ono nie jest powodem do zmartwien.mozesz tylko słabiej czuc ruchy,ale nie ma reguły.lenka ciesze sie,ze z dzidzia ok.bedzie dobrze.:-).

kochane przepraszam,ze tak was zaniedbałam,ale ostatnio ciezki czas mamy...chodze z Alą po lekarzach...nie chce jesc zdnych obiadów tzn makaronu,warzyw wszystkich jakie tylko moze,ziemniakow,ryzu,kaszy,mięsa no nic...inne rzeczy typu owoce,jakies przekąski je...wczoraj miala pobierana krew i kał na posiew,dzis mocz...morfologia wyszla porzadku...zobaczymy jak reszta.jutro wizyta u pediatry.dodatkowo za tydzien neurolog,bo mala krzywi głowke na prawą strone...ehh...a dzis konczy juz ROK!!!!:szok::szok: rok temu tuliłam ja w szpitalu....niesamowite uczucie...w sobote mamy impreze.do tego popsuł nam sie wózek i musze szukac innego...kolejny wydatek ehh...:no:

karola kurcze,wlasnie jest problem jak takiemu dziecku te jedzonko dać,żeby zjadlo.To sie biedne nachodzicie to tych lekarzy.Rany juz rok!ja pamietam jak urodzilas a tu już taki bąbelek roczny,bardzo urocza jest na tym foto,kochaną macie córeczkę.

reklama
Do góry