reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Karola kiedy to zleciało?? Ja tez pamietam jak sie urodziła. Wszystkiego najlepszego dla niej, niech ci rośnie zdrowo i zeby sie wszystkie wasze problemy skończyły. 100 lat Alicja!

reklama
dziekujemy kochane e-ciotki:-):-).zlecialo...az sama sie zastanawiam kiedy...dokladnie pamietam dzien z przed roku jak sie urodzila,kazdy szczegół...jest cudowna,kochana i nasza to najwazniejsze:-).zycze kazdej z was takiego szczescia choc czasem łatwo nie jest..:baffled::happy2:....

aniołkowa mamo a co u ciebie? rzadko nas odwiedzasz..

Karola zdrowia i radości dla Małej :*

Czuję się coraz lepiej, a wyniki coraz gorsze. I o co tu chodzi? Hemoglobina i hematokryt wciąż w dół mimo diety i żelaza w tabletkach, neutrofile wciąż za wysokie, a limfocyty tym razem poniżej normy. Większość na granicy normy. Mocz ok, tylko ph znowu wzrosło do 7 i ciężar właściwy wciąż za mały. A tak dobrze się czuję! W poniedziałek wizyta, zobaczymy co powie doktorek.

Karola- 100 lat dla malutkiej ;)

dziewczynki ja zalatana trochę jestem ,ale mam do was romans bo mam już wyniki toksoplazmozy i może coś podpowiecie bo ja nie wiem czy coś jest na rzeczy czy nie otóż wyniki wyglądają tak :

IgG- 0,2 norma < 1,0
uwagi : 0,182
IgM- ujemny
co powiecie ?????

Witam dziewczynki,
przybyłam z bardzo dobrymi wieściami:)
Jestem już po wizycie połówkowej i gin potwierdził nam dziewczynkę już na 100 %. Malutka waży już 366 g i jest zdrowa:))))
pozdrawiam Was serdecznie i życzę takich samych dobrych wieści Wam wszystkim i każdej z osobna!!!
SUPER !!!!

nisiao ja mialam łozsko ulozone tak jak ty.ono nie jest powodem do zmartwien.mozesz tylko słabiej czuc ruchy,ale nie ma reguły.lenka ciesze sie,ze z dzidzia ok.bedzie dobrze.:-).

kochane przepraszam,ze tak was zaniedbałam,ale ostatnio ciezki czas mamy...chodze z Alą po lekarzach...nie chce jesc zdnych obiadów tzn makaronu,warzyw wszystkich jakie tylko moze,ziemniakow,ryzu,kaszy,mięsa no nic...inne rzeczy typu owoce,jakies przekąski je...wczoraj miala pobierana krew i kał na posiew,dzis mocz...morfologia wyszla porzadku...zobaczymy jak reszta.jutro wizyta u pediatry.dodatkowo za tydzien neurolog,bo mala krzywi głowke na prawą strone...ehh...a dzis konczy juz ROK!!!!:szok::szok: rok temu tuliłam ja w szpitalu....niesamowite uczucie...w sobote mamy impreze.do tego popsuł nam sie wózek i musze szukac innego...kolejny wydatek ehh...:no:
Karola niektóre dzieci po prostu nie jedzą pewnych potraw i tyle .Przyjdzie na nią czas.Nie lataj po lekarzach i jej nie wymyśla .Odpuść trochę .
Ważne ,że je warzywa,owoce ...
Moja za to je wszystko i w każdych ilościach ...:-D:-D
Karola potrafi zjeść na śniadanie jajecznicę na szynce z 3 jajek albo 3 parówki odtłuszczone i do tego oczywiście koniecznie cyc i jakiś owoc :szok::szok:
Mojej też główka długo leciała i oprócz podkładania cienkiego kocyka jak spała nic z tym nie robiłam i samo przeszło.
Tzn przeszło jak wzmocniliśmy mięśnie brzuszka by ruszyć odruchy raczkowania.

STO LAT DLA ALI

Karolineczka z tego co zdążyłam zaobserwować - los lubi wykorzystywać najmniej odpowiednie momenty przeciwko nam (złośliwa menda), więc lepiej go nie prowokować i nie stwarzać okazji. ;-)

Karola1388 wszystkiego najlepszego dla Ali! Szybko ten czas ucieka.:-D

Karola odwiedzam was codziennie, podglądam co sie tu dzieje:tak:

A u mnie nadal dupa blada. Pierwsze IUI sie nie udało, próbujemy dalej. Jestem w trakcie stymulacji i liczę, że w weekend bede juz gotowa do inseminacji. Potem kolejne 2 długie tygodnie czekania na test. Oby sie teraz udało, bo juz brakuje mi sił na tą walkę.

reklama
Do góry