aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Karola kiedy to zleciało?? Ja tez pamietam jak sie urodziła. Wszystkiego najlepszego dla niej, niech ci rośnie zdrowo i zeby sie wszystkie wasze problemy skończyły. 100 lat Alicja!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SUPER !!!!Witam dziewczynki,
przybyłam z bardzo dobrymi wieściami
Jestem już po wizycie połówkowej i gin potwierdził nam dziewczynkę już na 100 %. Malutka waży już 366 g i jest zdrowa)))
pozdrawiam Was serdecznie i życzę takich samych dobrych wieści Wam wszystkim i każdej z osobna!!!
Karola niektóre dzieci po prostu nie jedzą pewnych potraw i tyle .Przyjdzie na nią czas.Nie lataj po lekarzach i jej nie wymyśla .Odpuść trochę .nisiao ja mialam łozsko ulozone tak jak ty.ono nie jest powodem do zmartwien.mozesz tylko słabiej czuc ruchy,ale nie ma reguły.lenka ciesze sie,ze z dzidzia ok.bedzie dobrze.:-).
kochane przepraszam,ze tak was zaniedbałam,ale ostatnio ciezki czas mamy...chodze z Alą po lekarzach...nie chce jesc zdnych obiadów tzn makaronu,warzyw wszystkich jakie tylko moze,ziemniakow,ryzu,kaszy,mięsa no nic...inne rzeczy typu owoce,jakies przekąski je...wczoraj miala pobierana krew i kał na posiew,dzis mocz...morfologia wyszla porzadku...zobaczymy jak reszta.jutro wizyta u pediatry.dodatkowo za tydzien neurolog,bo mala krzywi głowke na prawą strone...ehh...a dzis konczy juz ROK!!!! rok temu tuliłam ja w szpitalu....niesamowite uczucie...w sobote mamy impreze.do tego popsuł nam sie wózek i musze szukac innego...kolejny wydatek ehh...