reklama
Ja po wizycie, wieści dobre, mała ma już 2500g szyjka jeszcze trzyma, nic nie zapowiada wcześniejszego porodu. Boli mnie najprawdopodobniej z powodu naciągnięcia wiązadeł biodrowych. Mam odpoczywać i za dwa tygodnie kolejna wizyta, żeby sprawdzić czy wiązadła nie posypały się całkiem.
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
nisiao masz łożysko w dnie macicy czyli pod żołądkiem.. dno jest najwyższą częścią macicy najbardziej w górę wysuniętą, a skoro z przodu w dnie to na górze ale bardziej z przodu, ja miałam z tyłu w dnie czyli pod żołądkiem od strony kręgosłupa.
karolineczka możecie ale najlepiej w prezerwatywie, stosunek przerywany grozi ciążą
gratulacje udanych wizyt.
karolineczka możecie ale najlepiej w prezerwatywie, stosunek przerywany grozi ciążą
gratulacje udanych wizyt.
Ostatnia edycja:
liluś
nic podobnego mi nie mowil
Plenitude
dzieki,ja w sumie nawet nie dopytywalam gin co to znaczy,czyli polożenie chyba ok.Jak tam córeczka?Jak sobie dajecie radę?
Juchu
dobrze,że są takie dobre wieści,to odpoczywaj już nie duzo Tobie zostało
Wiecie,ja nie wiem czy to z powodu wczorajszego badnia,czy z tego że jakos w tych dniach wypada mi @,ale caly dzein czuje macice po tym usg przez brzuszek i jeszcze po badaniu na samolocie.Dziś to czesto sie odzywalo podbrzusze,dawalo sie wytrzymac,ale wzielam jednak nospeforte teraz żeby to uspokoic.Jeszcze najadlam sie jak bąk plackow po wegiersku i może to też powoduje,że wszystko mnie kuje.
nic podobnego mi nie mowil
Plenitude
dzieki,ja w sumie nawet nie dopytywalam gin co to znaczy,czyli polożenie chyba ok.Jak tam córeczka?Jak sobie dajecie radę?
Juchu
dobrze,że są takie dobre wieści,to odpoczywaj już nie duzo Tobie zostało
Wiecie,ja nie wiem czy to z powodu wczorajszego badnia,czy z tego że jakos w tych dniach wypada mi @,ale caly dzein czuje macice po tym usg przez brzuszek i jeszcze po badaniu na samolocie.Dziś to czesto sie odzywalo podbrzusze,dawalo sie wytrzymac,ale wzielam jednak nospeforte teraz żeby to uspokoic.Jeszcze najadlam sie jak bąk plackow po wegiersku i może to też powoduje,że wszystko mnie kuje.
Jeny, NEVER EVER placków ziemniaczanych w ciąży! TAAAAKĄ zgagę miałam po nich wieczorem, że myślałam, że się wścieknę! Miałam nawet jakiś preparat na to, ale nie pomogł, dopiero pare łyków mleka przed spaniem, pozwoliło mi spokojnie sie położyć...
Loi faktycznie,nie wiem czy miałam zgagę,ale kurde nieprzyjemnie mi się odbijało i treść cofała do przełyku fuuuu,pewnie to z tych placków właśnie.
DZiewczyny a czy ułożenie mojego łożyska ,że jest z przodu i dnie macicy,to będę mniej czula ruchy dziecka?
DZiewczyny a czy ułożenie mojego łożyska ,że jest z przodu i dnie macicy,to będę mniej czula ruchy dziecka?
Ostatnia edycja:
reklama
katherinne
Fanka BB :)
Nisiao, nie mam pojęcia, co to znaczy. Może na wszelki wypadek dużo odpoczywaj.
Chciałam się pochwalić, ze od wczoraj jakos wyjątkowo wyraźne są ruchy malucha, jest wyjątkowo aktywny i co chwila czuje delikatne kopniaki. Tak niziutko, w podbrzuszu. Przez brzuch ręką nie czux kopniakow, no, ale mam mega warstwę izolacyjna, wiec nic dziwnego.
No i uwaga, mam dzisiaj rozmowę o prace, trzymajcie kciuki.
Chciałam się pochwalić, ze od wczoraj jakos wyjątkowo wyraźne są ruchy malucha, jest wyjątkowo aktywny i co chwila czuje delikatne kopniaki. Tak niziutko, w podbrzuszu. Przez brzuch ręką nie czux kopniakow, no, ale mam mega warstwę izolacyjna, wiec nic dziwnego.
No i uwaga, mam dzisiaj rozmowę o prace, trzymajcie kciuki.