reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

As, jakbym mogła to chciałabym jeszcze podrzucić intencję na Twoje pielgrzymowanie: żebyśmy potrafili się dogadać z mężem i być dobrymi rodzicami dla Szymona i Kamili, stworzyć im szczęśliwy dom

Podziwiam, że Ci się chce :tak:

reklama
Ozima, dobrze, ze wszystko ok. Wiem, ze ciężko zachować spokój, ale to częste przypadki i nie ma potrzeby panikować, na szczęście.

As, aż milo popatrzeć, jak się cieszysz na te pielgrzymkę, życzę Wam cały czas wspanialej pogody.

Neta, jaki piękny staż małżeński :) Gratuluje! A gdzie nad morzem siedzisz, bo zapomniałam? Ja właśnie jadę, juz coraz bliżej.

Edytka, cieszę się, ze się odzywasz, mam nadzieje, ze zarobiciw fajne pieniążki a po powrocie będą starania z natychmiastowym skutkiem, taka pozytywna osoba jak Ty z pewnością na to zasługuje. Pomacham Ci z drugiej strony morza.

nisiao, to na pewno bardzo indywidualne, u mnie juz nie ma wątpliwości, ze to jest to, ale chyba dzidzia się musi jakoś specyficznie ułożyć, żebym czuła, bo czuje bardzo nieregularnie i nie codziennie.

Od kilku dni chodzi za mną piwo, jak maz otwiera to mi taaaaaaaaaak paaaaaachnie oblednie, no co to w ogole jest... Myślicie, ze mogę sobie chlapnac jedno małe bezalkoholowe z serii tych, co deklarują zawartość alkoholu <0,5%? (bo są i takie, co maja 1%) Niby się człowiek naslucha lekarzy i dietetyków, którzy twierdza, ze i jedno małe normalne od czasu do czasu nie zaszkodzi, ale człowiek i tak targany wątpliwościami.

Edytko - jestem z Tobą myślami :) już niedługo i zaczniemy ja już się nie mogę doczekać :) wszystko mi się zaczęło układać w końcu tak jak trzeba i bardzo się cieszę na te staranka ;)
Katherinne- ja to z tych bojących i chyba bym nie wypiła żadnego piwa , ale moja kuzynka sobie takie bezalkoholowe chlapnęła raz bo miałam taką zachciankę na piwo ,że masakra, a Ty jedziesz już ,ale fajowo zazdroszczę też bym sobie pojechała ,ale mój mąż nie dostanie urlopu ot tylko wolną sobotę 24 sierpnia i wtedy jedziemy na weekend nad Wisłę chociaż tyle...

a u nas pan skręca meble u mamy jak będzie gotowe to może wstawię fotki jeśli chcecie ;)

Oj, Kobietko, bardzo Cię rozumiem, ten urlop to taki mega wyszarpany jest, co roku jest kłopot bo maz w turystyce pracuje wiec dla niego to sezon nieustannej pracy, on mógłby jesienia na spokojnie wyjechać ale raz ze ja zimy nie lubię a dwa ze w szkole się nie da w środku roku orlopu wziac. Zapomniałam powiedzieć, ze się ogromnie cieszę, ze juz za miesiąc u Was starania, będziemy kibicować :)

A ja zupełnie nie mam ochoty na alkohol. Nie wiedziałam, że jestem w ciąży w święta, a już wtedy nie wypiłam nawet kropli :) Jedyne na co miałabym ochotę, to małże na winie :p

Z drugiej strony podobno świeży chlebek razowy ma jakieś 0,3% a kefirek nawet 0,4% alkoholu i nawet się tego nie podaje na opakowaniu, bo to talie "nic"..

Katherinne ja w Jastrzebiej Gorze :) ale i Wladyslawowo odwiedzamy i Trojmiasto i na Hel tez planuje pojechac. Co roku tu przyjezdzamy, uwielbiam morze. Rok temu to bylam i w JG i w Dzwirzynie, takze w sumie miesiac nad morzen wyszedl. teraz do soboty bedziemy. a maz siedzi w domu, nie mogl na tyle roboty zostawic niestety.

Hejka Kobietki, pamietacie mnie jeszcze???

Kobietko ciesze sie ze z Twoja tarczyca wszystko ok. Sama wiem jaki to podstepny organ... staranka coraz blizej SUPER!!!!:)

Juchu jak Twoj suwaczek mknie!! Nie martw sie ma tym etapie brzuch moze sie obnizyc przez co ciezarowki lapia wiecej oddechu :):)

Agnieszkaala widze ze masz mnostwo dolegliwosci w tej ciazy:[ tak samo bylo w ciazy z Ala?? Jeszcze troche i bedziesz tulic swoj drugi Skarb! :) a jak Ala reaguje na to ze niedlugo bedzie miala braciszka??

As jesli moglabym i ja prosze o modlitwe o zdrowie dla mojej coreczki Blanki, meza Mariusza oraz rodzicow i tesciow! BOG ZAPLAC!!!

Pleni cudownie ze jestescie w domku!!! Poznawaje sie i cieszcie sie swoim malym szczesciem!!! :)

Nisiao za kilka dni bedziesz w 100 % pewna ze to Twoj Maluszek Cie smyra :) CUDOWNE UCZUCIE ACH :)

Dorotka fajnie ze sie odezwalas? Co tam u Was??? :) pamietam Cie z bfs :)

Ozila dzieki Bogu wszystko ok!! Ale najadlas sie strachu... ja tez w ciazy raz mialam plamienia krwia imyslalam ze to koniec a to tylko zylka mi lozysku pekla!!

Gatto co tam u Was?? Jak Malutka??

Neta wow piekny staz!! :) oby nast cykl byl Wasz!!

Anty!!!! Kope lat!!! Co tam u Was?? Rozpoczeliscie starania??

Loi jak Twoje samopoczucie??

Kat za mna przez cala ciaze chodzilo piwo ale jednak nie skusilam sie. To musi byc tylko Twoja decyzja :)

A ja musze sie pochwalic ze debiut
marchewkowy mamy za soba tzn corcia ma :););)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry