reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie dziewczynki dzis lekki horror od rana....
wstalam do pracy i patrze w lazience i brazowa plamka z mazia,
Podjechalam do pracy i zadzwonilam do szefowej, ze jestem struta i jade do domu( ona jeszcze nic nie wie) i szybko zadzwonilam i poprosilam o przeniesienie usg na dzisiaj
no normalnie juz pewna, ze znowu po wszystkim wchodze i klade sie na lezance....

lekarka zapala usg....i mowi o! widze maluszka i seduszko juz tez widze, ze dosc szybko pracuje i pyta sie mnie czy chce zobaczyc????
Pomierzyla wszystko , powiedziala, ze wszystko pozamykane, zadnego krwawienia i nic podejrzanego nie widzi-maluszek odpowiada 6tyg.6 dni, serducho 133 i zadnych plynow tam nie widzi i mowi, zeby byc pozytywnie nastawionym

jeszcze polecialam do GP, powiedzial, ze wszystko wyglada ok i miejmy nadzieje, ze bedzie dobrze, ani mnie nie zbadal, ani nic, powiedzial, ze nic nie przepisuje...bo moze zaszkodzic(?????).... bo juz nie plamie i wszystko na razie wygada dobrze, wiec tylko ta maja aspiryne( acard) mam brac i dal mi tylko zwolnienie na razie do srody a w srode mam wizyte specjalisty, wiec zobaczymy....
na razie nic poza dwoma brazowymi plamkami nie ma...leze i odpoczywam...
tak sie boje......widzialam ta moja 1cm kruszynke- modcie sie prosze za mnie - As pamietaj o mnie ... 3 majcie mocno kciuki, zeby wszystko bylo dobrze....

reklama
Witam nowe mamusie Aniolkow (*) (*)

Ja tylko tak na chwile, cos mi sie poprzestawialo na kompie i nie moge zmieniac czcionek jak pisze posta, dodawac emotek i edytowac postow... nie wiem o co chodzi. pisze zatem z kom, a ona nie dodaje mi suwaczkow...
ja dalej nad morzem, pogoda plazowa a ja z tym okresem... ech no bo znowu sie nie udalo niestety i @ przylazla... nastepne testowanie/termin @ mam w 10 rocznice slubu, moglby byc prezent taki...
wybaczcie,ze tak o sobie ale musze leciec szykowac sniadanie i sie ubierac. pozdrawiam serdecznie :)

Pleni Ucałuj tą maleńką Zojkę od e-ciotek :) Czekam na fotkę!!! Ja biorę prenatal, żuravit, magnez. Lekarz powiedział,że najpierw dietą będziemy walczyć, a jak się nie poprawi/pogorszy to wprowadzić będzie trzeba żelazo w tabletkach.

Loi u mojej przyjaciółki tak się zaczęło, a potem mimo diety i tabletek było gorzej i gorzej.

ozila, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy:
neta, wydaje mi się, że to właśnie na tą okrągłą rocznicę prezent jest przewidziany ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& udanego pobytu mimo wszystko życzę :happy:
Pleni, mogę się tylko domyślać tej radości i miłości:happy:. Kolejne świadectwo, że warto! I ja również w oczekiwaniu na zdjęci buziaczki przesyłam;-)
kobietka, cieszę się z pozytywnych wieści:tak::-)

Ja wyjątkowo jeden dzień tylko krwawiłam we wtorek, w dzień zabiegu. Zero dolegliwości. Wydaje mi się, że wczoraj dopiero mój organizm zrozumiał co zaszło, bo tak mnie brzuch bolał (takie skurcze właśnie) i krwawienie...dzisiaj jeszcze odrobinę...

Dzisiaj w Szczecinie dużo się dzieje (zlot największych jachtów i koncert music eska), więc wyjdziemy z moim J troszkę się zrelaksować i myśli w inną stronę skierować.

Życzę miłego dzionka dziewczyny:happy:

Ozila&&&&&&&&&&& TRzymam za Ciebie.Maluszkwi bije serduszko.takie plamienia wzbudzją niepokój,ale sama po sobie widzę,że tak sie zdarza.dobrze,że zareagowałaś,poszłaś wcześniej sprawdzic.
OneMoreTime pewnie macica się obkurcza,stąd te bóle.To fajnie,ze gdzieś wyjdziecie,miłego weekendu :)
Katherinneno jedne mowią ,że za wczesnie mi gin mowil że za wczesnie,ale to roznie mozna analizowac,jesli czuje ruchy jakich nie mialam nogdy to też wiem że to maluszek :)

as mnie do tej pory trzęsie jak sobie przypomnę historię Agnieszki...Dobrze,że chociaż Karolka oddano dziadkom,a nie temu debilowi.Ciszę się,że w twoim domku zapanowała taka harmonia,że Kubuś wreszcie się odnalazł w szkole. Pięknie i mądrze piszesz o wierze
karola fajnie,ze jest lepiej
nisiao kamień z serca,,,
achlee,leia witajcie (*) dla aniołków
natalcia witaj.Przykro mi,ale badanie hist.-pat. nie wyjaśni ci niczego.Co do odczekania 3 m-cy nikt nie odpowie ci na 100 %,ciągle na nowo podejmowane są tu dyskusje na ten temat,każdy lekarz ma swoją teorię na ten temat
kobietko to świetnie:tak:

Ja ten weekend spędzam na Mazurach i wreszcie jest piękna pogoda,czekam tylko na m żeby wrócił z pracy i biegniemy nad jeziorko

Ozila, moze to mimo wszystko jeszcze takie niegroźne plamienia implantacyjne. Ważne, że maluszek żyje i lekarz dobrej mysli :)

Onemoretime, bawcie się dziś dobrze:-D

A my dziś ostatni dzien w Różanie...:-( jutro po śniadaniu do domu:-(

reklama
Ozila dobrze, że wszystko w porządku, może to takie plamienie niewiadomego pochodzenia, ze mnie w 7 tygodniu chlusnęła krew, z bekiem jechałam do gina, okazało się, że wszystko jest w porządku, a krwawienie już się nie powtórzyło, mam nadzieję, że u Ciebie to też jednorazowe strachy.

Do góry