reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

U mnie dziewczynki dzis lekki horror od rana....
wstalam do pracy i patrze w lazience i brazowa plamka z mazia,
Podjechalam do pracy i zadzwonilam do szefowej, ze jestem struta i jade do domu( ona jeszcze nic nie wie) i szybko zadzwonilam i poprosilam o przeniesienie usg na dzisiaj
no normalnie juz pewna, ze znowu po wszystkim wchodze i klade sie na lezance....

lekarka zapala usg....i mowi o! widze maluszka i seduszko juz tez widze, ze dosc szybko pracuje i pyta sie mnie czy chce zobaczyc????
Pomierzyla wszystko , powiedziala, ze wszystko pozamykane, zadnego krwawienia i nic podejrzanego nie widzi-maluszek odpowiada 6tyg.6 dni, serducho 133 i zadnych plynow tam nie widzi i mowi, zeby byc pozytywnie nastawionym

jeszcze polecialam do GP, powiedzial, ze wszystko wyglada ok i miejmy nadzieje, ze bedzie dobrze, ani mnie nie zbadal, ani nic, powiedzial, ze nic nie przepisuje...bo moze zaszkodzic(?????).... bo juz nie plamie i wszystko na razie wygada dobrze, wiec tylko ta maja aspiryne( acard) mam brac i dal mi tylko zwolnienie na razie do srody a w srode mam wizyte specjalisty, wiec zobaczymy....
na razie nic poza dwoma brazowymi plamkami nie ma...leze i odpoczywam...
tak sie boje......widzialam ta moja 1cm kruszynke- modcie sie prosze za mnie - As pamietaj o mnie ... 3 majcie mocno kciuki, zeby wszystko bylo dobrze....

reklama
Witam nowe mamusie Aniolkow (*) (*)

Ja tylko tak na chwile, cos mi sie poprzestawialo na kompie i nie moge zmieniac czcionek jak pisze posta, dodawac emotek i edytowac postow... nie wiem o co chodzi. pisze zatem z kom, a ona nie dodaje mi suwaczkow...
ja dalej nad morzem, pogoda plazowa a ja z tym okresem... ech no bo znowu sie nie udalo niestety i @ przylazla... nastepne testowanie/termin @ mam w 10 rocznice slubu, moglby byc prezent taki...
wybaczcie,ze tak o sobie ale musze leciec szykowac sniadanie i sie ubierac. pozdrawiam serdecznie :)

Pleni Ucałuj tą maleńką Zojkę od e-ciotek :) Czekam na fotkę!!! Ja biorę prenatal, żuravit, magnez. Lekarz powiedział,że najpierw dietą będziemy walczyć, a jak się nie poprawi/pogorszy to wprowadzić będzie trzeba żelazo w tabletkach.

Loi u mojej przyjaciółki tak się zaczęło, a potem mimo diety i tabletek było gorzej i gorzej.

ozila, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :happy:
neta, wydaje mi się, że to właśnie na tą okrągłą rocznicę prezent jest przewidziany ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& udanego pobytu mimo wszystko życzę :happy:
Pleni, mogę się tylko domyślać tej radości i miłości:happy:. Kolejne świadectwo, że warto! I ja również w oczekiwaniu na zdjęci buziaczki przesyłam;-)
kobietka, cieszę się z pozytywnych wieści:tak::-)

Ja wyjątkowo jeden dzień tylko krwawiłam we wtorek, w dzień zabiegu. Zero dolegliwości. Wydaje mi się, że wczoraj dopiero mój organizm zrozumiał co zaszło, bo tak mnie brzuch bolał (takie skurcze właśnie) i krwawienie...dzisiaj jeszcze odrobinę...

Dzisiaj w Szczecinie dużo się dzieje (zlot największych jachtów i koncert music eska), więc wyjdziemy z moim J troszkę się zrelaksować i myśli w inną stronę skierować.

Życzę miłego dzionka dziewczyny:happy:

Ozila&&&&&&&&&&& TRzymam za Ciebie.Maluszkwi bije serduszko.takie plamienia wzbudzją niepokój,ale sama po sobie widzę,że tak sie zdarza.dobrze,że zareagowałaś,poszłaś wcześniej sprawdzic.
OneMoreTime pewnie macica się obkurcza,stąd te bóle.To fajnie,ze gdzieś wyjdziecie,miłego weekendu :)
Katherinneno jedne mowią ,że za wczesnie mi gin mowil że za wczesnie,ale to roznie mozna analizowac,jesli czuje ruchy jakich nie mialam nogdy to też wiem że to maluszek :)

as mnie do tej pory trzęsie jak sobie przypomnę historię Agnieszki...Dobrze,że chociaż Karolka oddano dziadkom,a nie temu debilowi.Ciszę się,że w twoim domku zapanowała taka harmonia,że Kubuś wreszcie się odnalazł w szkole. Pięknie i mądrze piszesz o wierze
karola fajnie,ze jest lepiej
nisiao kamień z serca,,,
achlee,leia witajcie (*) dla aniołków
natalcia witaj.Przykro mi,ale badanie hist.-pat. nie wyjaśni ci niczego.Co do odczekania 3 m-cy nikt nie odpowie ci na 100 %,ciągle na nowo podejmowane są tu dyskusje na ten temat,każdy lekarz ma swoją teorię na ten temat
kobietko to świetnie:tak:

Ja ten weekend spędzam na Mazurach i wreszcie jest piękna pogoda,czekam tylko na m żeby wrócił z pracy i biegniemy nad jeziorko

Ozila, moze to mimo wszystko jeszcze takie niegroźne plamienia implantacyjne. Ważne, że maluszek żyje i lekarz dobrej mysli :)

Onemoretime, bawcie się dziś dobrze:-D

A my dziś ostatni dzien w Różanie...:-( jutro po śniadaniu do domu:-(

reklama
Ozila dobrze, że wszystko w porządku, może to takie plamienie niewiadomego pochodzenia, ze mnie w 7 tygodniu chlusnęła krew, z bekiem jechałam do gina, okazało się, że wszystko jest w porządku, a krwawienie już się nie powtórzyło, mam nadzieję, że u Ciebie to też jednorazowe strachy.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry