reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pleni, sto lat kochana!!!

OneMoreTime faktycznie dziwne, żeby nic nie zauważyli podczas wcześniejszych USG, a tym bardziej zabiegu łyżeczkowania. A może jednak bliźniaki...? beta była taka ładna wysoka :) w tym samym dc mialaś cztery razy wyższą betę niz ja z chłopcami ;) Moje drugie dziecię w 8tc się dopiero ujawniło. &&& Odpoczywaj :)

Dziwne,nie wiem czy już tak miałam,ale teraz naprawdę od dwóch dni odpoczywam siedzę,leżę nic nie przemęczam się a brzuch lekko pobolewa,często.Mam nadzieje że to norma,że maluch się rozpycha i wszystko rośnie.

Dziewczyny nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę ... Mam prawie 33 lata. Czy zajdę kolejny raz w ciążę, czy poczuję ruchy dziecka, czy donoszę ciąże, czy urodzę , czy będę mamą pierwszy raz czy ...? Nie mam już rodziców a wiem jak bardzo chcieli mieć wnuka ... Tak bardzo bym chciała ... Jakie to życie niesprawiedliwe...

Joaro.. domyślam się, jak Ci ciężko.. domyślam się, skad te wszystkie pytania.. i jak Ci teraz trudno, gdy czekasz.. wierzę, ze sie udalo.. sciskam Cie cieplo

Joaro ja sie podpisuje pod tym co Loi napisala i tez 3 mam , zeby sie szybciutko udalo:)
Pleni ​spoznione troszke zyczenia wszystkiego co naj i 100 lat w szczesciu i zrowiu dla Ciebie, Zojki i M;-)
OneMoreTime wszystko sie dobrze skonczy, zobaczysz:)

Ostatnia edycja:
Witajcie...
U mnie troche pod gorke:( tzn lekarz zauwazył u mnie na usg małego miesniaka ok 3cm miał... ale mowi że maluszek ma dużo miejsca i ze nie ma sie narazie czym martwic....
Druga rzecz to to że od wczoraj jestem na antybiotyku tzn na amoksycylinie gdyż mam mała infekcje oskrzeli...dużo czytałam i wiem że ten lek jest bezpieczny w ciązy...staram sie nie myslec negatywnie ale to moja 3 ciąża oboje pragniemy tego dziecka odwolaismy nasz ślub bo latanie u mnie odpada przez zakrzepice... mam teraz za 3 dni usg kontrolne i naprawde jestem nawet spokojna tylko czasami dopadaja mnie te złe myśli...nie wiem jak sobie z tym radzić...

reklama
Tekla, ja chciałabym się skłonić ku optymistycznej opcji bliźniaków, ale lekarz jakoś nie za bardzo... podczas usg było 3 lekarzy. Jedna z nich powiedziała, że może to faktycznie ciąża bliźniacza, bo coś tam wystaje i może to faktycznie zarodek będzie... ale ten główno-dowodzący skrzywił się tylko i nic nie powiedział. W konsekwencji na wypisie mam, że "stwierdzono drugą komorę: macica dwujamowa?"... w poniedziałek o 21:00 mam wizytę u mojego gina to na pewno dogłębnie mnie przebada:happy:

nisiao, bo nie miałam przez ten tydzień w szpitalu dostępu do netu i nie mogłam napisać co się dzieje... wydaje mi się, że bez względu na to czy leżysz czy nie maluszek robi sobie miejsce:tak: chyba, że byłby to ból jakiś ostry/przewlekły to może warto by było z lekarzem skonsultować...?

Lena, mięśniaka też mam... ale lekarz powiedział, że jeśli mieć mięśniaka, to właśnie tak usytuowanego jak u mnie:happy: bo podobno w niczym przeszkadzać nie powinien. Może u Ciebie jest podobnie? i też w niczym nie przeszkadza? głowa do góry :-)trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry