reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ozila gratulacje i światełko dla Aniołków
[*]

loi gratki dobrych wieści

kasia Basia jest śliczną dziewczynką, niech rośnie zdrowo

joaro suuuper no to teraz jeszcze mocniej zaciskam i przesyłam kolejną porcyjkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katka co u Ciebie?

karola Ala już taka duża, a niedawno urodziłaś..

emka, czarna jak się czujecie kobietki?

Wow, Loi, szczuplasku! Tylko pileczka z przodu Ci się zrobiła ;) Ja jestem bez ciąży dwa razy taka, pewnie będzie ze mną chodzą e monstrum...

Loi , pieknie wyglądasz :) brzuszek naprawde niewielki
pleni , dziekuje czuje się ok . córki znowu na wypadzie wakacyjnym wiec mam jedno dziecko pod opieką , to najmłodsze :-)zaleta taka ,że nie pyskuje jeszcze jak te starsze:-D
przyszłam na palcach do kompa poczytać , ale on ma jakis czujnik bo zaraz sie budzi jak tylko włączę BB:-D
u nas dziś zimno 13st i cały dzień deszcz , nici ze spaceru , teraz wyszło słonce dopiero

reklama
PLENI kochana a dziękuję,jeszcze zipię,choć ledwo;)))Mała zamieniała się w terrorystke,daje czadu od rana do około 15 i później wieczorem...A to brzuszek ją męczy a ja latam co chwile z innymi kropelkami,a to sama nie wie co chce...a miało być tak pięknie;))) A Ty jak tam?Czujesz już ,że za chwile coś się zmieni,coś wydarzy???:)))))) Ja ma przeczucie,ze Zojkę zobaczymy szybciej niż w 41tc,albo taka myśl tli mi się w głowie bo już nie mogę się doczekać;)))) Mega buziaki:) LOI ślicznie wyglądasz:) CZARNA ucałuj Milanka:))) Pozdrawiam Was wszystkie:)))

Do góry