reklama
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
ozila gratulacje i światełko dla Aniołków
[*]
loi gratki dobrych wieści
kasia Basia jest śliczną dziewczynką, niech rośnie zdrowo
joaro suuuper no to teraz jeszcze mocniej zaciskam i przesyłam kolejną porcyjkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katka co u Ciebie?
karola Ala już taka duża, a niedawno urodziłaś..
emka, czarna jak się czujecie kobietki?
[*]
loi gratki dobrych wieści
kasia Basia jest śliczną dziewczynką, niech rośnie zdrowo
joaro suuuper no to teraz jeszcze mocniej zaciskam i przesyłam kolejną porcyjkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
katka co u Ciebie?
karola Ala już taka duża, a niedawno urodziłaś..
emka, czarna jak się czujecie kobietki?
katherinne
Fanka BB :)
Wow, Loi, szczuplasku! Tylko pileczka z przodu Ci się zrobiła Ja jestem bez ciąży dwa razy taka, pewnie będzie ze mną chodzą e monstrum...
czarna76
Fanka BB :)
Loi , pieknie wyglądasz brzuszek naprawde niewielki
pleni , dziekuje czuje się ok . córki znowu na wypadzie wakacyjnym wiec mam jedno dziecko pod opieką , to najmłodsze :-)zaleta taka ,że nie pyskuje jeszcze jak te starsze
przyszłam na palcach do kompa poczytać , ale on ma jakis czujnik bo zaraz sie budzi jak tylko włączę BB
u nas dziś zimno 13st i cały dzień deszcz , nici ze spaceru , teraz wyszło słonce dopiero
pleni , dziekuje czuje się ok . córki znowu na wypadzie wakacyjnym wiec mam jedno dziecko pod opieką , to najmłodsze :-)zaleta taka ,że nie pyskuje jeszcze jak te starsze
przyszłam na palcach do kompa poczytać , ale on ma jakis czujnik bo zaraz sie budzi jak tylko włączę BB
u nas dziś zimno 13st i cały dzień deszcz , nici ze spaceru , teraz wyszło słonce dopiero
reklama
emka01
Szczęśliwa mama:)
PLENI kochana a dziękuję,jeszcze zipię,choć ledwo))Mała zamieniała się w terrorystke,daje czadu od rana do około 15 i później wieczorem...A to brzuszek ją męczy a ja latam co chwile z innymi kropelkami,a to sama nie wie co chce...a miało być tak pięknie)) A Ty jak tam?Czujesz już ,że za chwile coś się zmieni,coś wydarzy???))))) Ja ma przeczucie,ze Zojkę zobaczymy szybciej niż w 41tc,albo taka myśl tli mi się w głowie bo już nie mogę się doczekać))) Mega buziaki LOI ślicznie wyglądasz CZARNA ucałuj Milanka)) Pozdrawiam Was wszystkie))