reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiem,że pewnie wymyślam,ale miałam sen taki jak rok temu,że urodzilam dziecko i zajmowalam sie nim i karmiłam itd,rok temu jak mi sie snil to za pare dni odszedł mój szkrab,teraz śnily mi się negatywne sny,wiec traktowalam je na odwrót,natomiast ten sen jakoś...boje się czy to sie nie powtórzy,im dalej tym cieżej.:(
Może ten sen mi się przyśnil,bo wczoraj rozmawialam z siostra o tym co kupila maluszkowi i przyśnilo mi sie że urodzilam a nie mialam nic zakupione,ani wanienki,pampersow nic kompletnie.

reklama
Loi, i jak Tymek - co z ta wysypką?
katherine, gratuluję 13 :-)

nisiao, wszystko będzie dobrze a sny są jedynie odzwierciedleniem naszych lęków... niestety każda z nas gdzieś tam głęboko cały czas się boi i martwi i stąd czasami te sny...:tak: przecież wszystkie ostatnie wyniki i wizyty jak najbardziej pozytywne były u Ciebie - tego się trzymaj kochana:happy2:

U mnie wczoraj cały dzień czyściutko, tylko wieczorem troszkę:-)

Onemoretime, to super :) Loi, ja cały czas wyczekuje, nie mogę się doczekać :sorry2:

Misiak, mi się dzisiaj też snilo, ze dzidzia juz była na świecie, uczyłam się karmić. Ja takie sny biorę za dobra monetę. Wcześniej mi się snilo oczywiście trochę głupot, np. Ze zapomniałam o ciąży i wypilam pol butelki whisky a potem się zastanawiałam, czy to nie zaszkodzi i szukałam w necie informacji, jak zminimalizować efekt tego, co zrobiłam. W pierwszej ciąży snily mi się za to zle rzeczy. I raczej to nie były sny prorocze, tylko przejaw niewypowiadanych na glos leków, bo przecież plamilam. Sny nie maja żadnego wpływu na przebieg ciąży. Jesteś w drugim trymestrze juz. Pora się troszkę pocieszyć, a nie zamartwiać :) Najgorsze za Toba.

po tygodniu ogarniania świata z Basią dorwałam się do laptopa - cieszę się jak dziecko :-D
powoli się poznajemy, dogrywamy, już przeżyłam nawał pokarmu, czego nikomu nie życzę... ale ogólnie jest najlepiej :tak::-):-):-) oto nasza Basieńka: DSC_0703.jpg Zobacz załącznik 571848
życzę Wam wszystkich doczekania swoich cudów, każda walka jest tego warta :tak:

mamusiasynka, trzymam kciuki za wizytę! &&&&&&&&&&&&&&7

nisiao, ja przez całą ciążę normalnie myłam cifem czy używałam domestosa. jakiegoś mam hopla i muszę mieć czysty zlew w kuchni i piec, więc czasem nawet codziennie i to bez rękawiczek, bo ich nie lubię ;-) zagwarantować niczego nie mogę, ale nie dajmy się zwariować, dużo jest takich inf. co nie zmienia faktu, że mąż może sprzątać za Ciebie :-D a sny - postaraj się odgonić złe myśli, to niestety normalne, i tak, tak będzię do końca ciąży...

pozdrawiam :-)

Załączniki

• DSC_0703.jpg
    DSC_0703.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 62
Dziewczynki, padł mi internet w domu pisze z komórki więc króciutko.
Poproszę o & , wczoraj chyba miałam owulkę, teraz czekanie co z tego wyszło. Obiecuje że nie zrobię bety przed sikańcem. Dwa tygodnie nadziei...

Kasiu, kolejny Cud tu mamy. Niech Basia rośnie zdrowo. Śliczna dziewczynka.

Basieńka śliczna :) Małgonia, kciukasy! I podziwiam za wytrwałość, ja bym już odliczała, kiedy najwcześniej betę mogę zrobić ;)

Mi od wczoraj drga jeden mięsień przy kolanie. Ani to nie boli, ani nic, ale kurczę, zaczynam się irytować, bo ile można? On tak sam. Po prostu. Nieregularnie, ale ciągle. Od tylu godzin. Macie jakiś sposób na to?

Neta, dawno nie słyszałam wieści od Ciebie, co słychać?

reklama
Kasiu Basieńka jest śliczna. Gratuluje!!!!
Małgonia kciuki zaciśnięte!
Kwiatuszku co do facetów to brak słów. Mam nadzieje, że Twój M się opamięta i zacznie się normalnie zachowywać.

U mnie jakoś leci. Wekend był imprezowy. W sobote byliśmy u 2latka na urodzinach, a wczoraj u teścia na imprezie.
Ja ostatnio mam problem ze spaniem, wszystko mnie boli, chodze siku kilka razy w nocy i chodze zmęczona.

Do góry