Eve no to super,ze wizyta udana,tyle się nastresowalysmy.Wiesz ja też odczuwam,że jakos inaczej podchodze do tego podglądania maluszka,cieszę się,ale jestem spięta bardzo.Dziś jak zobczylam ,że maluszek leży że się nie rusza,to zaraz zadalam pytanie,,żyje?'' to już tak zostaje w głowie...No ale jest dobrze ,też mam 29 wizytę następną
oNEmoreTime
no to świetne wiadomoci,widzisz?!wiedziałam że będzie dobrze u Ciebie,dobrze że masz l4 ,odpoczywaj
Katherinne też tak analizuję,że np mdłośi przeszły,pawikow nie ma.No i smiac mi sie chce,bo wczoraj na wieczór tak myslalam pod strachem,że może cos nie tak,skoro nie mam mdłości i brzuszek jakos nie boli a tu jak mnie nie złapało nagle,zaraz zaczęło mnie dzwigac i do Wc spieszyłam żeby uwolnić pawika
śmiałam się do meża,że to już kolejny raz jak mam wątpliwości to mnie szybko pogoni,dzidzia pewnie działa,,Noo nie,skoro mama wątpi to przyspieszamy tepo na mdłości,pokażę że jestem
''
Jutro masz wizytę,spij dobrze.
joaro no to dalsze obserwacje,ale z tego co piszesz,to ładnie rosną pecherzyki,także oby tak dalej
Plenitude 10 kg na plusie to nie tak źle,naprawde super.Tak poza tym to ten remont daje w kość pewnie,no ale ju coraz blizej do rozwiązania,jak się czujesz z ta myslą,że to już tak blisko?
U mnie wyniki następujące
Akcja serduszka 154 ud/min
CRL 64,4mm
Przezierność karkowa 1,8 mm
Wymiar dwuciemieniowy 20,2mm
Płyn owodniowy w normie
pępowina 3 naczynia
Kość nosowa;prawiłowa;Kąt twarzy:nie badano;niedomykalność zastawki trójdzielnej
rawidłowa;Przepływ w przewodzie żylnym:nie badano
Czaszka,mózg:w normie;Kręgosłup:w normie;SERCE,brzuch,żołądek,pecherz moczowy,ręce,stopy:w normie i widoczne
Ryzyko podstawowe Trisomia 21(Zespołu Down'a)1:744 obliczone ryzyko 1:14884 Trisomia18(Zespół Edward'a) ryzyko podstawowe 1:1831 Obliczone ryzyko 1:36622
(Zespół Patatu'a) 1:5741 Obliczone ryzyko 1:114811
Także wyszło dobrze