anty2
Fanka BB :)
nisiao i tak trzymaj:-) Wiesz moja szwagierka niby wszystkie uszczypliwości mówi z uśmiechem,ale nie ma w tym wesołości tylko złośliwe pragnienie "wbicia szpileczki", trudno się zwierzać takiej osobie.Siostra mojego m z kolei za kazdym razem jak mnie widziała to powitanie zaczynała od słów "schudłaś" lub "przytyłaś" w zalezności od tego co nastąpiło;-).Niby nic,ale ile można słuchać tego samego?... W koncu nie wytrzymałam i przy kolejnej uwadze powiedziałam (też z uśmiechem) "wiesz co?ty masz chyba jakąś obsesję na moim punkcie,bo co mnie widzisz to zwracasz uwagę tylko na moją wagę".Od dwóch lat nie wiem czy przytyłam czy schudłam;-) Super,że tak dobrze po wizycie
katherine mam dokładnie tak samo jak ty-nie lubię kiedy ktoś widzi moją słabość,kiedy jest mi źle uciekam od ludzi,trawię wszystko w sobie,żeby znowu pokazać "harde czoło";-)Co do ubezpieczenia-masz rację-można się wściec!!!
karola ło matko,kiedy czas przeleciał???Dopiero byłaś z brzuszkiem,a już Ala bryka???:-)
eve i kolejna udana wizyta,cieszę się ogromnie:-)
onemoretime kamień z serca... przez kolejne 8 m-cy poproszę o wyłącznie dobre wiadomości;-)
joaro &&&&&&&&&&&&&& za pęcherzyk,niech się dobrze spisze...
pleni twoja córeczka już tyle "narozrabiała" w brzuszku,że po urodzeniu powinna być grzeczniutka jak aniołek;-)Już nie mogę się doczekać,kiedy nam ją przedstawisz;-)
monika i my wiemy:-)&&&&&&&&&&&&&& za dzidzię
katherine mam dokładnie tak samo jak ty-nie lubię kiedy ktoś widzi moją słabość,kiedy jest mi źle uciekam od ludzi,trawię wszystko w sobie,żeby znowu pokazać "harde czoło";-)Co do ubezpieczenia-masz rację-można się wściec!!!
karola ło matko,kiedy czas przeleciał???Dopiero byłaś z brzuszkiem,a już Ala bryka???:-)
eve i kolejna udana wizyta,cieszę się ogromnie:-)
onemoretime kamień z serca... przez kolejne 8 m-cy poproszę o wyłącznie dobre wiadomości;-)
joaro &&&&&&&&&&&&&& za pęcherzyk,niech się dobrze spisze...
pleni twoja córeczka już tyle "narozrabiała" w brzuszku,że po urodzeniu powinna być grzeczniutka jak aniołek;-)Już nie mogę się doczekać,kiedy nam ją przedstawisz;-)
monika i my wiemy:-)&&&&&&&&&&&&&& za dzidzię
Ostatnia edycja: