reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anty -dzięki :)
no już mi trochę przeszło ,ale miałam taki żal w sobie i tak mi przykro było wczoraj ,że to się w głowie nie mieści ,ale wypłakałam się i jest lepiej , zupkę już mam teraz myślę o myciu podłóg ,ale to może wieczorem bo mam balkon otwarty i i tak pyłków najdzie do mieszkania.

reklama
emka pleni mi napisała,że twój dzieciaczek był pokazany na forum,ale niestety bardzo krótko i nie zdążyłam go zobaczyć:-( Może wstawisz jego zdjęcie jeszcze raz choć na chwilkę?

Anilek Prija
gratulacje wielkie!!!!!!!jak miło następne rozpakowane.

Ja wczoraj zakułam się jakimś dziadostwem i czym prędzej pognałam po wodę utlenioną ,żeby zdezynfekować a dziś siostra mnie oświeciła,że będąc w ciąży nie można.

nisiao a na jakiej podstawie? Z tego co wiem to jodyny w ciąży stosować nie można bo działa szkodliwie na płód, ale jeśli chodzi o wodę utlenioną nie ma do niej przeciwwskazań w ciąży...

Anilek GRATULACJE !!!!!!

Kobietka współczuję że takie przykrości cię spotkały:-( też bym babie coś powiedziała :wściekła/y: ale lepiej zapomnieć i się nie przejmować, twój mąż też na pewno nie będzie się tym przyjmował, jak cię kocha to wie kogo kocha i za co i na pewno nie ma powodów by się tego wstydzić :tak: przytulasek :-)

juchu powodzenia na egzaminach, czyli w związku z plagiatem musisz coś zmieniać w swojej pracy i wtedy to będzie jeszcze raz sprawdzane, czy już dadzą ci spokój?
ja dzisiaj byłam u promotora i na wtorek idę odebrać sprawdzoną pracę, obiecał że przez weekend przeczyta, no i może się dowiem w końcu kiedy się będę bronić, mówił że postara się mnie wcisnąć na pierwszego lipca, co mi bardzo odpowiada :-) oby się wszystko udało

Edytko - już miałam nie wchodzić na forum ,ale pomyślałam o Tobie zawsze masz dla mnie ciepłe słowo i myślę ,a wejdę może Edyta coś napisała i bach jesteś :)
dziękuję za Twoje słowa , pomodliłam się i opowiedziałam panu Bogu o moich przeżyciach i jest mi lżej , czekam teraz na męża wiem ,że mimo wszystko ogromnie mnie wspiera we wszystkim , cieszę się ,że mam to forum i miejsce gdzie mogę się wygadać, a to ,że akurat napisałaś i mi przyszło do głowy aby wejść to chyba głos z góry :) dziękuję Ci :)

anilek, prija gratki wielkie :-):rofl2: i szybkiego powrotu do formy &&&&&&&&&&

Dziewczyny za obrony Wasze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kobietka 4 tyg. bez dymka :-) Super!!! nie przejmuj się ludźmi, którzy braki w wychowaniu mają. Na pewno wkrótce znajdziesz coś fajnego :tak: &&&&&&&&&

A zaciążonym spokojnych tych ciężkich, upalnych dni życzę :tak:

Dzisiaj owulka :cool2: ale działamy od zeszłego piątku, co drugi dzień;-) taką taktykę przyjęłam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Plenitude
tak mi siostra powiedziała,ale czy to prawda nie wiem....
Dziś nie byłam długo na slońcu a na rękach,na jednej bardziej,mam taka wysypkę drobne kropeczki,nie swędzi.Być może to ze słońca...Mam nadzieję,że to ze słońca uczulenie a nie na jakąs bakterię która szkodzi maluchowi :(

Do góry