agnieszkaala
Fanka BB :)
My w wekend byliśmy w Zamościu w zoo i starówce. Wycieczka bardzo udana. Trzeba gdzieś wyjeżdzać póki jeszcze jako tako chodze. Aluśka zachwycona, ale niestety przywieźliśmy ze sobą przeziębienie. Wszyscy zaskarkani jesteśmy. My z Alą się kurujemy w domu,M niestety w delegacji.
U Nas upalnie i ja już ledwo żyje. Słabo mi, duszno. W domu rolety pozasłaniane, wiatrak chodzi, a itak duchota straszna.
Eve współczuje bólu zęba. Ja się boje dentysty jak ognia i jak nie musze to nie chodze nigdzie.
Kasiu ciesze się, że wszystko ok. Teraz razem z Tobą czekamy na poród.
Nisiao jak się czujesz? jak bóle?
Edytka i co promotor powiedział na prace?
Mamy jakieś wieści od Anilek lub PrijaO?
Neta mam nadzieje, że seksik jakiś jednak będzie. Ale wiem, że jak M wkurza to się seksu niechce, mam to samo. Rzeczywiście Zamojska starówka piękna.
U Nas upalnie i ja już ledwo żyje. Słabo mi, duszno. W domu rolety pozasłaniane, wiatrak chodzi, a itak duchota straszna.
Eve współczuje bólu zęba. Ja się boje dentysty jak ognia i jak nie musze to nie chodze nigdzie.
Kasiu ciesze się, że wszystko ok. Teraz razem z Tobą czekamy na poród.
Nisiao jak się czujesz? jak bóle?
Edytka i co promotor powiedział na prace?
Mamy jakieś wieści od Anilek lub PrijaO?
Neta mam nadzieje, że seksik jakiś jednak będzie. Ale wiem, że jak M wkurza to się seksu niechce, mam to samo. Rzeczywiście Zamojska starówka piękna.