agnieszkaala
Fanka BB :)
Kobietko bardzo mi przykro, że tak przebiegła ta rozmowakwalifikacyjna. Wkurza mnie takie stereotypowe myślenie.
Nisiao ja też nie słyszałam, żeby woda utleniona szkodziła. Pozatymjak raz polałaś to nic się nie stało, niema co aż tak się stresować wszystkim. Lepszepolanie wodą niż nie zdezynfekowanie rany.
Neta Tule Cię mocno!!!! Trzymaj się Kochana!
Eve cudownie, że z maluszkiem ok. Co do porodu to ja miałamtermin na 19 wrzesień, a urodzilam 8.
Pleni współczuje remontu. Ja bym teraz niemiala siły naporządki.
Asta przykro mi, że tak Cię te bóle męczą. A co lekarz nato? Nic nie można poradzić?
juchu mam nadzieje, że poprawek będzie mało i będziesz miała z głowy i zostanie Ci tylko obrona. a termin porodu masz na kiedy?
Naprawde nikt niechce tej luteiny? U mnie sie zmarnuje, a szkoda by było.
Nisiao ja też nie słyszałam, żeby woda utleniona szkodziła. Pozatymjak raz polałaś to nic się nie stało, niema co aż tak się stresować wszystkim. Lepszepolanie wodą niż nie zdezynfekowanie rany.
Neta Tule Cię mocno!!!! Trzymaj się Kochana!
Eve cudownie, że z maluszkiem ok. Co do porodu to ja miałamtermin na 19 wrzesień, a urodzilam 8.
Pleni współczuje remontu. Ja bym teraz niemiala siły naporządki.
Asta przykro mi, że tak Cię te bóle męczą. A co lekarz nato? Nic nie można poradzić?
juchu mam nadzieje, że poprawek będzie mało i będziesz miała z głowy i zostanie Ci tylko obrona. a termin porodu masz na kiedy?
Naprawde nikt niechce tej luteiny? U mnie sie zmarnuje, a szkoda by było.