Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Agnieszkaala lekarz podejrzewa alergię pokarmową. Wszystkie badania dobrze wychodzą, ale mała ma podniesione enzymy wątrobowe. Do tego miała straszne zatwardzenia.Robiła kupke co dwa dni, na kilka razy i do tego jak ją robiła to aż płakała, robiła się czerwona jak burak. Zmienił mleko żeby spr reakcję. Wizytę mam dopiero za dwa tygodnie. Sam mówił że miesiąc potrwa zanim mała się przestawi na nowe mleko. Ale jeśli chodzi o wypróżnianie jest o niebo lepiej. Gdyby nie to że śmierdzi to bym nawet nie wiedziała kiedy kupkę zrobiła. Teraz zaczęła nawet robić 2 razy dziennie. Co nie pamiętam kiedy tak robiła. I cera na buzi się poprawiła. Jest bardziej gładka i miękka.
Karola mi dzisiaj pisała że z mieszkaniem nie wypaliło i nie wie co teraz będzie. Trzymajmy za nich kciuki&&& bo to jest chory kraj, żeby się jako tako utrzymać trzeba kombinować jak koń pod górę!
Karola mi dzisiaj pisała że z mieszkaniem nie wypaliło i nie wie co teraz będzie. Trzymajmy za nich kciuki&&& bo to jest chory kraj, żeby się jako tako utrzymać trzeba kombinować jak koń pod górę!