Anilek: Rozumiem Cię, czuję to samo. Puchną mi troszkę ręce, dziś jeszcze ciśnienie mi skoczyło, już dawno takiego nie miałam. Idę jutro zrobić badanie moczu czy nie ma jakiegoś białka tak na wszelki wypadek. Ech, ani chwili spokoju. A kiedy masz CC?
reklama
majra
Fanka BB :)
malgonia- wszystkiego naj, a przede wszystkim udanych staranek
mysiak- gratulacje, aż serce rośnie
emka- nie daj się zwariować, jeżeli czujesz że dasz radę to powalcz o mleko, dzieciaczek ma kilka dni i jeszcze się nauczy ssać, jeżeli nie da rady, to głową muru nie przebijesz, na mm niejedno dziecko się wychowało i było wszystko ok, tylko nie zamartwiaj sie tym, popsuje ci to pierwsze chwile z maleństwem, mój bartuś już niestety pije tylko modyfikowane, po śmierci taty miałam bardzo mało mleczka i do tego musiałam brać tabletki na uspokojenie, bo nie dałabym rady zajmować się dziećmi, więc zrezygnowałam z karmienia
anilek, prija- 37 tydzień jak to leci, :-)
mysiak- gratulacje, aż serce rośnie
emka- nie daj się zwariować, jeżeli czujesz że dasz radę to powalcz o mleko, dzieciaczek ma kilka dni i jeszcze się nauczy ssać, jeżeli nie da rady, to głową muru nie przebijesz, na mm niejedno dziecko się wychowało i było wszystko ok, tylko nie zamartwiaj sie tym, popsuje ci to pierwsze chwile z maleństwem, mój bartuś już niestety pije tylko modyfikowane, po śmierci taty miałam bardzo mało mleczka i do tego musiałam brać tabletki na uspokojenie, bo nie dałabym rady zajmować się dziećmi, więc zrezygnowałam z karmienia
anilek, prija- 37 tydzień jak to leci, :-)
katherinne
No i po wszystkim, dziewczynki. Krwawie. Zywa, czerwona krwia. Szlag by to trafil....
mamusia synka
i córeczki
co????????????
Katherinne gnaj do szpitala, cos Ci dadzą!!!!!!!!!!!!! nie siedz w domu i nie czekaj!!!!!!!
Katherinne gnaj do szpitala, cos Ci dadzą!!!!!!!!!!!!! nie siedz w domu i nie czekaj!!!!!!!
Neta81
Katherinne ... Oczy przecieram bo nie wierze w to co czytam.... lec kochana do lekarza, moze to krwiak pekl a moze to drugi zarodek, ktorego istnienie podejrzewali sie usuwa o stad krew. dwie moje kolezanki krwawily zywa krwia i maja zdrowe dzieciaczki dzis. na izbe przyjec jedz szybciutku. daj znac jak tylko bedziesz mogla. przytulam Cie mocno.
katherinne
Alez ja mam pecha do tych izb przyjec. Teraz akurat przyjmuja wszystkie planowe pacjentki i mnie wyrzucili na sam koniec, az zarejestruja wszystkie te, co na operacje itp.mialy byc przyjete. Ide prywatnie na 10:40. Ale wiecie, to jest ten sam etap, co w grudniu. Brzuch pobolewa. Ale i tak mam jakas nadzieje...Bo ona umiera ostatnia.
malgonia1
Katherinne, cholerka, pędem do lekarza. Zaciskam mocno kciuki, żeby to nic złego nie było, musi być dobrze. To zawsze niepokojące i trzeba sprawdzić, ale niejedna dziewczyna miała krwawienie i dotrwała do końca. Trzymaj się dzielnie i Twoja Dzidzia też. &&&&&&&&&&
Dziewczynki, wszystkim bardzo dziękuję. Strasznie , strasznie się boję kolejnej ciąży. Jeszcze jej nie ma a ja już szaleję. Do 12 tygodnia (jak się w ogóle uda) to osiwieję do końca. I nic tu poradzić nie mogę, prochów przecież łykać nie będę, a mojej głowie nie da się wytłumaczyć , że tylko spokój może pomóc. Ach... już taka trauma zostaje... Kolejne dzieciaczki lada chwila się urodzą , to najlepszy dowód, że może się udać. Żeby z Katherinne jeszcze było dobrze...
Mam jeszcze do Was pytanie - wzięłam dwa opakowania tabletek antykoncepcyjnych (Rigevidon) , czy w pierwszym cyklu po odstawieniu mogę rozpocząć staranka? Czy powinnam coś odczekać? Minął tydzień od ostatniej pigułki, dostałam już w niedzielę @, ale jest dość skąpa, czy to normalne? Po pierwszym opakowaniu też miałam słabe krwawienie. Zacznę popijać czerwone wytrawne wino na poprawę endometrium
Dziewczynki, wszystkim bardzo dziękuję. Strasznie , strasznie się boję kolejnej ciąży. Jeszcze jej nie ma a ja już szaleję. Do 12 tygodnia (jak się w ogóle uda) to osiwieję do końca. I nic tu poradzić nie mogę, prochów przecież łykać nie będę, a mojej głowie nie da się wytłumaczyć , że tylko spokój może pomóc. Ach... już taka trauma zostaje... Kolejne dzieciaczki lada chwila się urodzą , to najlepszy dowód, że może się udać. Żeby z Katherinne jeszcze było dobrze...
Mam jeszcze do Was pytanie - wzięłam dwa opakowania tabletek antykoncepcyjnych (Rigevidon) , czy w pierwszym cyklu po odstawieniu mogę rozpocząć staranka? Czy powinnam coś odczekać? Minął tydzień od ostatniej pigułki, dostałam już w niedzielę @, ale jest dość skąpa, czy to normalne? Po pierwszym opakowaniu też miałam słabe krwawienie. Zacznę popijać czerwone wytrawne wino na poprawę endometrium
I nic nie dziala na ten personel, jestes w ciazy, po poronieniach, krwawisz i MASZ CZEKAĆ?!
No w glowie sie nie miesci!
Umowilas sie do swojego lekarza? Mocno krwawisz?
To juz niedlugo, półtorej godzinki, spokojnie!
Ja też bardzo bardzo wierzę, ze wszystko jest i będzie dobrze!
Sciskam Cię mocno i czekam na wieści.
No w glowie sie nie miesci!
Umowilas sie do swojego lekarza? Mocno krwawisz?
To juz niedlugo, półtorej godzinki, spokojnie!
Ja też bardzo bardzo wierzę, ze wszystko jest i będzie dobrze!
Sciskam Cię mocno i czekam na wieści.
reklama
Malgonia, ja się dokładnie od str medycznej na tym nie znam, są ponoć różne szkoly, jedni każą czekać i to dlugo inni nie. Ja najpewniej dałabym sobie spokoj w tym cyklu, dała czas organizmowi i poczekała na pierwsza naturalną @ i potem się starała