reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pleni , to zostało Ci ok 10tygodni ciąży , ależ zasuwa ten czas....
Ja w sierpniu skoncze 37....masakra
Edyta, warto przed starankami obserwować sobie cykl , mierzyć temp , bedziesz wiedziała co i jak :)
Kobietka , no ja liczą , że jużnie zapalisz... &&&& trzymam , pamiętaj że wrzesien tuż tuż :)
Prija , tak własnie o tobie myslałam , że znów cie nie widzę ... ale nie sądziłam że znów szpital , współczuje tego leżenia. Ale jeszcze chwila i córeczka z tobą będzie :)
A Kasia ??? zapomniałam całego nicku , ale ta od Rysia :) jesteś?
Enya ,
kciuki trzymam za wyniki i niedługie starania

Ja już dzisiaj zabieram się za pakowanie torby do szpitala , bo w końcu czas najwyższy.

reklama
Czarna - dzięki za kciuki :)
ja też liczę ,że wytrwam w moim postanowieniu zaraz będzie tydzień , niby tak mi się ciągnęło ,ale jednak zleciało i to nie wiadomo kiedy dopiero stękałam ,że nie dam rady ,a dziś bym mogła góry przenosić :-) i czuję się wolna nie chcę za wcześnie się cieszyć bo już próbowałam parę razy ,ale tym razem jest inaczej z każdą kolejną godziną czuję dumę , nawet jak byłam na wsi i patrzyłam na palącego teścia to mnie nie ruszyło, wcześniej pękałam w takich właśnie sytuacjach , albo na grillu przy piwku ,a przedwczoraj było piwko i wytrzymałam bez gluta , kawę też piję bez gluta ludzie można żyć bez gluta !!!!!! :-D:-D:-D to są powiem takie przyzwyczajenia ,a no bo kawa to się kojarzy z fajką, a no bo alkohol to też by się zapaliło takie głupie gadanie żeby tylko usprawiedliwić sięgnięcie po fajkę, a no bo po jedzeniu to trza zapalić, wcale nie trza wystarczy guma nikotynowa jak bardzo ciągnie i da się przeżyć ja dopiero teraz wzięłam gumę po śniadaniu bo wcześniej jak wstałam to mnie nie ciągnęło organizm się po woli przyzwyczai do nowego trybu życia :)

Dziewczyny mamy termin na jutro na8:45 jestem taka szczęśliwa,ze tak szybko mi się go udało załatwić.pisze z telefonu bo mój m w sobotę popsuł laptopa.my jutro jesteśmy bez netu,bo w domu robią szybsza linie internetowa.jak będę miała dostęp do netu to wam napisze jak przebiegła wizyta.

Hej dziewczyny.

U mnie dziś troszkę lepiej. Wczoraj po rozmowie z lekarzem oprócz 2 nosp wzięłam 2 luteiny i troszke się uspokoiło. Gin mówił, że jak będzie gorzej to do szpitala i leżenie do porodu. Mówił też o sterydach, mimo, że dziecko jest już ok, to tak na wszelki wypadek podali by mi 2 dawki sterydów. No cóż, zaciskam nogi ile mogę a jak coś to trudno do szpitala.

Prija- trzymam za Was mocno kciuki , żeby wszystko było ok , jak będzie trzeba do szpitala to mas jak w banku moje kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dulano- czekamy w takim razie na wieści z wizyty :)
coś tak puściutko dziś i cichutko czyżby wszystkie jeszcze kimały ????:-D nie no żartuję, pewnie zajęte jesteście.

hej,
pogoda do kitu. Szaro, buro i deszczowo. Ja leże pod kocykiem bo coś mnie łamie. Glowa boli i z nosa cieknie. Moje dziecie ogląda bajki to ja siadłam do poprawiania magisterki. i otworzyłam worda i mi się odechcialo. Weny brak, a w środe chce oddać. Najchętniej poszłabym spać. Obiad mam z wczoraj. Dla Nas jarzynówka i spagetti, a dla Ali uszka z barszczem i pulpety z sosem i ziemniakami.
A ja w styczniu skończyłam 25 lat.

Dulano
czekamy na wieści z wizyty. Trzymam kciuki:)
PrijaO kochana zaciskaj nogi ile wlezie. wierze, że dotrwasz do terminu porodu!
Kobietko jestem z Ciebie dumna:) Dzielna z Ciebie babka!!! Oby tak dalej!!!
Czarna ja to taka panikara jestem, że torbe miałam spakowaną 2 miesiące przed porodem. Wiem, że w razie godziny 0 mój M niczego by nie znalazł i nie potrafił Nas spakować więc wolałam się zabezpieczyć. Mój jak jedzie w delegacje to zawsze pyta co ma wziąśc bo niewie:szok:

Ostatnia edycja:
Ja skończę 24 w listopadzie.

Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo jadę dziś odebrać pracę od promotor, mam nadzieję, że sprawdzoną i zaakceptowaną.

Tez planowalam sie wyrobic z dwojka przed 30, ale juz nie mam na to szansy ;) Boiust chyba nadrabia przerwe w boleniu, jaka sobie zrobil, a slinianka doszla do siebie. Cale szczescie.

reklama
Do góry