reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

No, no, czyli Mysiak gotowa do rozpakowania! SUPER! Trzymamy kciuki! Powodzenia :) Oby poszło jak najszybciej.

Fajnie, że była możliwość zagadnięcia Loi inaczej, niż przez forum. Odezwała się jakoś? Martwię się.

reklama
Mysiak - trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród &&&&&&&&&&&&&&
ja też myślałam o Loi , bo widywałam ją odkąd znowu do Was wróciłam ,a teraz cisza...mam nadzieję ,że nic złego się nie stało.
Plenitude -dzięki za wieści :)

witajcie.

edytko nio ja tez sie ciesze:happy2: widac jeszcze jakis wpływ mam na niego:-).jest w Hull,ale jak sam stwierdzil to jest narazie taka nasza przystan,ale na stale tam chyba nie osiadziemy,bo bezrobocie w tym regionie jest prawie najwieksze:baffled: no,ale nie wiadomo jak to bedzie.czas pokaze.najwazniejsze,ze niedlugo razem.kobietko ty chces zgubic,a ja bym chetnie zabrala od ciebie...co do cen...no niestety nie jest pieknie.my tez sie balismy jak sobie poradzimy jak sie mala urodzi,ale ciuchow podostawalismy,wozek kupilismy okazyjnie,pampersy itd na to jakos sie znajdywalo,pomagala rodzina.jak sie dziecko rodzi wszystko sie zmienia.robisz wszystko aby niczego mu nie zabraklo i sama sie pozniej bedziesz dziwic,ze wczesniej moze nie dawalas rady,a jak malenstwo juz jest to czlowiek na rzesach staje...mysiak mysli,&&&&&&&&&&&& klocek wam sie szykuje:-).agnieszkaala jak cora?

a my dzis bylysmy na kontroli.mocz w porzadq,antybiotyk zadzialał,wszystko ok;-).uffff....moja kochana dzis konczy 9 msc...czas zapierdziela jak szalony...

Dziewczyny, jakie mydło mocno pachnie? Z takich jak najtańszych.
Bo mi sarna moje truskawki odwiedziła i jestem tak wkurzona, że jestem zdolna z wiatrówką stać i odstrzelić zwierzynę. A ponoć mocne zapachy odstraszają, to sobie powieszę mydełka i sprawdzimy czy działa. Jest ogrodzone prowizorycznym ogrodzeniem, ale wygląda na to, że żeby być 100% pewnym to trzeba siatkę na 2,5m postawić...

Dziękuje kochane za miłe przyjęcie. Niestety zdarzyło mi się to 2 raz. Na szczęście mam moje 1,5 roczne szczęście i jest mi łatwiej. Okropne było to ze widziałam bobika w piątek , z serduszkiem włącznie ( 7 tc) a we wtorek wszystko się skończyło w restauracyjnej toalecie.
Czuję się ok, nawet psychicznie, ale ogarnia mnie mega mega strach przed kolejna ciąża. Nie wiem czy się zdecyduje.

Cześć dziewczyny, pozdrawiam Was, rzadko pisząc ale codziennie czytając. Światełka dla wszystkich aniołków.
Odebrałam dzisiaj wyniki TSH, spadło !!! z 2,49 na 1,27 ( w 1,5 miesiąca ). Czyli euthyrox działa :)
To tyle chyba z dobrych wiadomości. Byłam dzisiaj na USG i całe jajniki w pęcherzykach (ponad 20 na każdym) :(
Dodatkowo mam płyn w zatoce Douglasa a nigdy nie miałam (muszę doczytać co to znaczy, pleni pomożesz? )

Miłego wieczoru dziewczyny.

Witam nowe dziewczyny, dla Aniołków (*) (*)

Karola dobrze, że Alicja już zdrowa :happy2:

Joaro a Ty masz policystyczne jajniki? A co gin mówi?

Mysiak
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam nowe aniołkowe mamy, światełka dla Waszych Aniołków
[*]
[*]
[*]

joaro w jakim dniu cyklu jesteś? zatoka Douglasa to miejsce między macicą a odbytnicą u mnie płyn w zatoce był zawsze objawem przebytej owulacji, poza nią go nie było, ale może się pojawić przy np. pęknięciu torbieli jajnika, zapaleniu przydatków, ciąży pozamacicznej, jaka była jego ilość? niepokojąca dla lekarza czy nie? ponieważ od ilości zależy czy jest objawem owulacji czy reszty możliwości. ja w swojej karierze PCOS miałam po ponad 40 na każdym, po 15 latach spadło do ok 15 na każdym, potem do kilku. super, że tsh spadło :tak:

katherinne co za koszmary Ci się śnią:-D honie też się śniłam z córeczką w wózku a w brzuchu mam córę :baffled::happy2: coś w tym jest..

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie, nawet nie wiecie jak zazdroszczę wszystkim już zafasolkowanym. Mi chyba nie będzie to za szybko dane gdyż to krwawienie o którym pisałam jest spowodowane torbielą na jajniku. Gin dał mi dziś tabletki anty, do jutra rana co 7 godzin a potem mam zadzwonić i dać znać czy krwawienie ustało a co dalej to nie wiem. Zaraz muszę poczytać coś o tych torbielach. Na szczęście macica ładnie oczyszczona i bez zrostów.
Winki ja swoją pierwszą ciążę poroniłam samoistnie w 6 tygodniu i krwawiłam 5-6 dni jak przy normalnym okreie tylko wiadomo że dużo skrzepów było i moja fasolka maleńka.

Do góry