reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nowe Aniołkowe Mamusie! Dla Aniołków zapalam światełko!
Kasiu ciesze się, że u Ciebie ok i zdrowo rośniecie:) a jak Twoje skurcze? Uspokoiły się? U mnie termin z usg wypada na 2 dni przed mojego M 30 urodzinami więc itak prezent będzie:-) będe miała w tym roku prezent z glowy:-D
Mysiak co u Ciebie?
Anilek i jak samopoczucie? Lepsze?
Anii co u Ciebie? jak dziewczynki?
Mamusia synka może warto byłoby powtórzyć test?

Moje dziecie w nocy znowu gorączkowało i sikało co 2 minuty dosłownie wczoraj w dzień i w nocy. W nocy nie spałyśmy 3,5 godziny bo ciągle chodziła siku. W dodatku kaszle. Na 12.30 idziemy do lekarza.

reklama
Agnieszkaala- to dużo zdrówka dla małej , żeby to nie było nic poważnego , trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mamusia - to trzymam już kciuki za jutrzejszy teścik już nie mogę się doczekać jutra i wyniku.
a ja dopiero zjadłam śniadanko , wcześniej jakoś nie byłam głodna ,a teraz po śniadanku należy się druga kawka z mleczkiem.

cześć dziewczyny. już dawno chciałam do was dołączyć ale nie miałam odwagi. straciłam moje maleństwo w 17/18 tc. w styczniu tego roku. dziś znów spodziewam się dzidziusia ale niestety mam brązowe plamienia od niedzieli, dzień wcześniej zaczęłam brać duphaston. to 5 tc. lekarz zalecił leżenie. bardzo się martwię. Obiecałam sobie, że jeśli teraz się nie uda to na jakiś czas zrezygnuję ze starań i odpocznę psychicznie. Pozdrawiam wszystkie aniołkowe mamusie
Obserwacja cyklu - enpr.pl

info ze szpitala od mysiaka: leżakuje sobie od wczoraj w szpitalu, wczoraj skurcze 150, nieregularne, szyjka rozwarcie na palec czyli powolutku puszcza, mały waży ok 3400, jutro powinien być ordynator więc będzie decydował czy czekają czy wywołują. kciukasy nieustanne &&&&& :tak:

reklama
Do góry