No to jestem w ciąży :-)
raniutko zmierzyłam temperaturę - 37,0 więc nadal w górze no i oczywiście nie mogłam się powstrzymać, zaraz zrobiłam test z porannego moczu...
kreska testowa blada, dużo bladsza od kontrolnej, ale widoczna, na tym etapie mi to starcza, mam tylko nadzieję że w poniedziałek jak powtórzę to jużbedzie tak samo intensywna jak kontrolna, no i w poniedziałek idę zrobić betaHCG to dla mnie nowość w poprzedniej ciąży wiedziałam że można zrobić jakiś test z krwi ale nawet nie wiedziałam jak sie on nazywa, także to wszystko dzięki Wam dziewczyny, dziękuję za wszystkie kciuki i wsparcie z Waszej strony, będę na bieżąco informować o postępach, już w środę idę do ginki (tak wypadło bo na tą wizytę umawiałam się chyba jeszcze w styczniu, u niej jest zawsze odległy termin)
Liluś ja też nie miałam jakiś wielkich nadziei, dopiero jak wczoraj (14 dzień fazy lutealnej) nie czułam się jak na okres to zaczęłam coraz bardziej intensywnie myśleć o ciąży, żadnych objawów nie miałam i nie mam, piersi mam miękkie, może minimalnie hmmm jak to nazwać "podniesione"
więc oczywiście mam nadzieję że u Ciebie również zagości fasolka w tym miesiącu
&&&&&&
Co do pracy magisterskiej to ja też muszę się spiąć, im więcej napiszę tym lepiej, nie jestem w stanie przewidzieć tego jak się będę czuła, czy nie wyląduję w szpitalu tak jak Loi albo nie będę w stanie wstać z łóżka tak jak Agnieszkaala, już nawet nie wspomnę jak się boję poronienia, wtedy psychicznie usiądę i też nic nie napiszę w magisterce, więc musimy spiąć nasze tyłki i do roboty
Czas ran nie goi, tu się zgodzę, my za dwa dni mamy 5 miesięcy odkąd rozstaliśmy się z Anielką
mam nadzieję że nasz osobisty aniołek będzie teraz czuwał nad młodszym rodzeństwem...
enya za twoje badania i starania też cały czas trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&, nawet nie wiesz pewnie ale co dziennie jak jestem na swoim enpr to zawsze też sprawdzam co u Ciebie, w tym cyklu właśnie miałyśmy owulkę w tym samym dniu i ten sam dzień spodziewanej miesiączki więc jak zobaczyłam że u ciebie tempka w piątek spadła a u mnie nie, to zaczęłam intensywnie myśleć że chyba coś jest na rzeczy
)